Asirom lansează două noi servicii online

Publicat pe 23 Aprilie 2020
Asirom VIG continuă procesul de digitalizare și lansează două noi servicii online: inspecția de risc pentru asigurarea CASCO și notificarea daunei pentru asigurarările de sănătate, ambele disponibile pe asirom.ro. • Asirom transformă inspecția de risc pentru CASCO într-un serviciu accesibil online: fără deplasare, fără interacțiune cu agentul. Aplicația este disponibilă pe site, la produsul CASCO. • Notificarea daunei de sănătate se poate face online, simplu și rapid, completând un formular.

Clienții Asirom VIG își pot efectua acum singuri inspecția de risc pentru polițele CASCO, cu ajutorul aplicației de pe website, respectând instrucțiunile tehnice privind fotografiile și transmițându-le ulterior online companiei. Concret, folosind numărul de ofertă/poliță, clienții intră în aplicație, fotografiază mașina conform instrucțiunilor și, cu un singur click, informațiile sunt transmise către Asirom, iar polița poate fi încheiată.

Noile servicii reprezintă încă un pas în simplificarea procesului de vânzare și accesare servicii, atât pentru clienți, cât și pentru angajați.

Mai mult decât oricând ne focusăm pe digitalizarea serviciilor. Ne dorim să fim aproape de clienții noștri, oferindu-le servicii și produse simple și sigure și răspunzând cât mai bine nevoilor acestora, cu atât mai mult în contextul actual. Online este simplu și mai sigur”, a declarat Cristian Ionescu, Președinte al Directoratului Asirom VIG.

Dupa efectuarea inspecției de risc, fotografiile sunt analizate de către consultanții Asirom și, dacă sunt necesare informații suplimentare, clienții primesc un link, via e-mail sau sms, pe care accesându-l, pot completa datele solicitate.

Inspecția de risc CASCO online este un instrument util și partenerilor Asirom, brokerii, pentru că se simplifică procesul de emitere a unei polițe CASCO și se elimină timpii de așteptare.

Asirom a simplificat și procesul de cumpărare a unei polițe de asigurare: clienții lasă un mesaj pe asirom.ro, la secțiunea Cere o ofertă, în maximum o oră sunt contactați de un agent, aleg produsul de asigurare potrvit nevoilor lor, plătesc online și sunt Asigurați.

Una dintre liniile de dezvoltare strategică o reprezintă asigurarile de sănătate. După lansarea Hotline-ului Medical, un serviciu de telemedicină care oferă acces telefonic și online la servicii medicale de la distanță, Asirom a implementat și notificarea daunei online pentru asigurarile de sănătate. Cu un simplu formular în 3 pași, asiguratul poate aviza dauna completând datele personale, cererea de notificare și atașând documentele justificative pentru serviciile folosite. Fără timpi de așteptare la telefon sau orice fel de contact uman, Asirom procesează notificarea primită online, iar asiguratul este despăgubit.

Eficientizarea și automatizarea proceselor de daune, care oferă clienților acces simplu și sigur, online, pentru notificare și despagubire, a fost primul pas în digitalizarea serviiciilor Asirom. Astfel, încă de anul trecut, notificarea de daună, cererea de despăgubire și cererea de reconstatare pentru asigurările auto, locuință și bunuri se găsesc pe asirom.ro

Despre Asirom Vienna Insurance Group

Asirom VIG este una dintre cele mai importante companii de asigurări de pe piață, cu experiență de peste 29 de ani în România. Compania are o rețea națională de 140 de agenții, 1.900 de agenți activi și numerosi parteneri externi.

Asirom face parte din Vienna Insurance Group (VIG), companie cu peste 200 de ani de experiență în domeniul financiar și lider pe piața asigurărilor, atât în Austria, cât și în Europa Centrală și de Est. VIG gestionează 50 de companii de asigurări din 30 de țări și are peste 25.000 de angajați. Grupul are cel mai bun rating în indicele ATX pe piața bursieră austriacă și este, de asemenea, listat la Bursa de Valori din Praga.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați www.asirom.ro

Domenii: Asigurari

S.C. HEIST INDUSTRIES SRL

Heist Industries is a pioneer of Community Marketing, a new model of doing advertising, based on content, storytelling, real people and relevance.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!