Asociația Trezorierilor din România are o nouă echipă de conducere

Publicat pe 22 Aprilie 2021
Bucureşti, Aprilie 2021: În cadrul Adunării Generale anuale a membrilor Asociației Trezorierilor din România (ATR) a fost ales noul Consiliu Director al ATR.

Până în luna aprilie 2023, ATR va fi condusă de un Consiliu Director format din cinci membri:

  • Președinte – Ștefan-Alexandru Frangulea (Societatea Energetică Electrica)
  • Vicepreședinte – Gina Trifu (Electrica Furnizare, anterior OMV Petrom)
  • Vicepreședinte – Florin Stanciu (Transelectrica)
  • Trezorier – Oana Mache (Alu Design Construction Civile, anterior Siemens)
  • Secretar General - Sabin Volciuc (Casa de avocatură Volciuc-Ionescu)

Gina Trifu și Florin Stanciu sunt membri noi ai Consiliului Director al ATR, înlocuindu-i pe Valentin Popescu (OMV Petrom) și Oana Doroftei (ENGIE), membri fondatori ai Asociației, care nu au mai candidat pentru un nou Mandat în cadrul Consilului Director, rămânând implicați în cadrul activităților Asociației în calitate de Parteneri ai Consiliului Director.

În cadrul Adunării Generale s-a discutat şi programul activităţilor pentru anul 2021 – 2022. Acesta cuprinde o serie de evenimente și inițiative, cum ar fi: Conferința anuală a ATR în toamna anului 2022, mai multe evenimente on-line pe teme de actualitate pentru membrii săi, Consolidarea parteneriatului cu Envisia și diversificarea cursurilor și seminariilor care să fie oferite în parteneriat pe subiecte referitoare la diferite arii ale trezoreriei corporative, intensificarea cooperării cu European Association of Corporate Tresurers (EACT) și International Group of Corporate Treasurers (IGTA).

De asemenea, conducerea ATR şi-a propus pentru următorul an să organizeze o serie de activităţi dedicate membrilor săi care să îi ajute şi să îi susţină în profesiile pe care le practică și să atragă noi profesioniști din domeniul trezoreriei și finanțelor corporative, a piețelor financiare și de capital ca membri în cadrul asociației.

Ștefan-Alexandru Frangulea, Președinte al Comitetului Director ATR: “ATR concentrează în nucleul său de membri cotizanți peste 70 din cei mai bine pregătiți specialiști români în domeniul trezoreriei corporative și finanțelor corporative, implicând în decursul anilor în evenimentele și activitățile sale peste 350 de profesioniști din domeniile finanțelor corporative, piețelor financiare și de capital. Am convingerea că Asociația poate aduce o contribuție majoră în dezvoltarea companiilor care activează în România în diferite domenii de activitate precum și a piețelor financiare locale, cu efecte asupra progresului socio-economic în general. În acest sens vom dezvolta mai multe proiecte, evenimente locale şi chiar regionale”.

Domenii: Economie

Asociatia Trezorierilor din Romania

Înființata formal la începutul anului 2015, Asociația Trezorierilor din România (ATR) este o organizație profesională non-profit, creată cu scopul de a susține interesele profesionale ale membrilor...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!