Aspecte de interes major pentru mese de calcat folosite in industria textila

Publicat pe 19 Martie 2018
Pentru a se asigura toate etapele de productie a unui elemente textil sau vestimentar, calcarea produselor este o etapa care trebuie bifata cu excelenta.

In industria textila, acest proces este amplu si implica utilizarea unor masini speciale cunoscute si sub denumirea clasica de mese de calcat pentru confectiile textile industriale.

Cu toate acestea, masinilie din industria textila care sa indeplineascaceasta functia de calcare a produselor difera in totalitate de mesele de calcat clasice, pe care fiecare dintre noil le utilizam in confortul propriei locuinte.

Acest produs industrial este unul complex, iar pe piata de profil se identifica o serie variata de modele, iar in acest caz alegerea pentru un model sau altul poate fi chiar dificila.

Caracteristici esentiale pentru ca o masa de acest tip sa fie de calitate

Masa utilizata pentru calcare in fabricile textile poate fi din lemn sau metal. Insa optarea pentru a doua varianta este mai avantajoasa pentru ca acest produs va fi mai rezistenta si mai durabila.

Avand in vedere cat de multe produse se fabrica zilnic in industria textila, numeroase mese de calcat industriale asigura un avantaj considerabil, cu beneficii pe termen lung.

Micile detalii sunt la fel de importante

Daca luam ca exemplu husa, aceasta poate face o mare diferenta in obtinerea unui tip de calcat corect sau a unuia defavorabil.

Husa trebuie sa fie realizata dintr-un material care sa permita circulatia aburului. Asta pentru ca aburul trebuie sa treaca prin materialul husei, dar sa nu se opreasca la nivelul acesteia, caz in care calcatul se realizeaza in conditii defavorabile.

Detalii tehnice precum forma, dimensiunea sau inaltimea sunt elemente care conteaza la fel de mult in realizarea unei alegeri. Mesele extinse,dreptunghiulare sunt foarte practice, insa acestea ocupa o suprafata mare. In schimb, categoria de mese alungite permit calcarea materialelor mai eficient la nivelul umerilor.

Care sunt criteriile care determina peformanta unei mese de calcat?

Cea mai frecventa greseala pe care persoanele o fac in materie de cumparare a meselor de calcat este sa se ghideze dupa marca produsului sau pretul acestuia.

Desi multi tind sa se indrepte spre branduri renumite, acest lucru nu garanteaza totodata eficienta si calitatea. Elementele principale in ghidarea alegerii unui astfel de produs trebuie sa fie cele prezentate mai sus. Abia in subsidiar se poate tine cont si de pret sau marca.

Natex – Partenerul tau pentru a alege performanta meselor de calcat

O alternativa pentru a economisi sume de bani o poate reprezenta optarea pentru o masa industriala de calcat la mana a doua sau care sa necesite mici reparatii.

Fiind produse care sunt destinate utilizarii in fabrici, mesele din aceasta categorie sunt concepute pentru a rezista in timp. Cu mici retusuri si cateva imbunatatiri puteti sa obtineti o masa de calcat eficienta la un pret redus.

Tehnologii pentru orice intreprindere

Natex este o companie care activeaza in domeniul furnizarii masinilor necesare producerii elementelor textile.

Scopul acesteia este stabilit in a furniza oricarui client, indiferent de pretentiile acestuia, tehnologii moderne si care sa satisfaca asteptarile.

Mesele de calcat industriale de la Natex asigura obtinerea unor produse perfect calcate in conditii optime.

Daca sunteti in cautare de produse performante, accesati platforma online http://natex.com.ro/

Date de contact

Adresa: Bvl. Mircea Voda, Nr. 52, Bucuresti, Sector 3

E-mail: natex@natex.com.ro

Telefon: +4021 326 21 60

Domenii: Investitii

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!