Aspecte privind reinnoirea dosarului pentru scoala de soferi

Publicat pe 16 Decembrie 2016
Scoala de soferi Drive School Bucuresti

In momentul in care ati inceput sa completati dosarul de documente pentru scoala de soferi trebuie sa tineti cont de valabilitatea lor. De asemenea trebuie sa tineti cont ca si scoala de soferi are o perioada de valabilitate de un an de la data inscrisa in fisa de scolarizare.

In timpul unui an legislatia se poate schimba si sa fie necesar sa va adaptati la un alt sistem fata de cel cu care erati obisnuit. Imediat dupa ce ati terminat scoala de soferi este recomandat sa sustineti examenul pentru obtinerea permisului de conducere intrucat informatiile sunt proaspete si puteti mai usor sa parcurgeti cele doua parti ale acestuia, cel de traseu si cel de la sala.

Valabilitatea documentelor din dosarul pentru examen

Daca pe parcursul unui an nu ati reusit sa promovati examenul pentru obtinerea permisului de conducere atunci toate procedurile realizate anterioar pentru a putea participa va trebui sa le parcurgeti din nou. Adica sa aveti la activ orele minime de pregatire, sa aveti indeplinite orele de pregatire teoretica si practica minime obligatorii si sa intocmiti un nou dosar pentru permisul de conducere.

In dosar fiecare document are propria lui perioada de valabilitate si acestea sunt dupa cum urmeaza:

- Avizul psihologic si fisa medicala sunt valabile timp de un an de la data efectuarii lor

- Cazierul judiciar are o valabilitate de sase luni de la data eliberarii

- Fisa de scolarizare trebuie eliberata de catre scoala de soferi si are valabilitate de un an de la data efectuarii ultimei ore de conducere

- Taxa de permis nu are valabilitate si chiar daca alegeti sa va incercati din nou sansele pentru examen cu ceva timp dupa un an

- Taxa de examinare este valabila pentru un singur examen si va trebui sa o achitati ori de cate ori il veti sustine. Atentie insa la cat trebuie sa platiti intrucat este stabilit diferit pentru fiecare categorie in parte si numai de la al patrulea examen aceasta taxa va creste la o suma mult mai mare decat cea initiala.

Scoala de soferi Drive School va pregateste pentru a deveni sofer

Vor fi cateva drumuri de facut pentru a aduna toate aceste documente dar la final va merita intregul efort. Este important ca in momentul in care va inscrieti la scoala de soferi sa va interesati de toate etapele pe care trebuie sa le parcurgeti pana in momentul in care dati examenul. La scoala de soferi Drive School veti putea sa aflati din timp cele mai pretioase informatii astfel incat sa puteti sa pregatiti documentele necesare dar sa si puteti sa fiti admis la examen.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie la scoala de soferi Drive School este sa accesati site-ul nostru www.driveschool.ro unde veti gasi chiar mai mult decat niste simple informatii, veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a va convinge ca aceasta scoala de soferi este cea potrivita.

Va asteptam la scoala de soferi Drive School pentru a deveni un sofer pentru intreaga viata.

DIRECTOR: Nicolae Comandatu

SECRETAR: Valcu Andreea Cristina

PROFESOR LEGISLATIE: Valcu Cantemir


Drive Impex srl

Pentru a deveni un absolvent de exceptie, Scoala de soferi Drive School Bucuresti va pune la dispozitie instructori auto cu experienta vasta, sali de cursuri dotate modern si orele necesare de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →