Asseco SEE, Partener Gold al Conferinței DevTalks de la București

Publicat pe 4 Iunie 2019
Pe 6 și 7 iunie, DevTalks revine în București cu ediția numărul 6 și pregătește 2 zile de expo-conferință la Romexpo, în Pavilionul Central. Urmând tradiția ultimilor 2 ani, Asseco SEE se alătură proiectului în calitate de Gold Partner.

Prima ediție DevTalks a fost organizată în anul 2014, obiectivul conferinței fiind acela de a contribui la dezvoltarea comunității IT&C din România. În fiecare an evenimentul a adus pe scenele DevTalks speakeri locali și internaționali de renume, companii de top, startup-uri tech și parteneri din industrie pentru a construi împreună o rețea puternică de resurse și idei inovatoare. În acest an evenimentul se extinde pe parcursul a 2 zile, oferind o nouă experiență, mult mai complexă pentru comunitatea IT&C.

Decizia Asseco SEE de a deveni partener al acestui eveniment face parte din strategia companiei îndreptată către Employer Branding și către oferirea posibilității echipei din România de a se conecta cu specialiști locali și internaționali din industria IT, dar și pentru a se menține la curent cu schimbările din piața locală în ceea ce privește trendurile, produsele și provocările specifice industriei IT.

Asseco SEE te așteaptă pe 6 și 7 Iunie la Romexpo în Pavilionul Central, standul 27, pentru a-ți dezvălui mai multe despre produsele și serviciile companiei:

• Produse si soluții proprii destinate Industriei Bancare – omnichannel, CORE banking atât pe platforma Oracle cât și Microsoft, soluții de security authentication, regulatory și managerial reporting, sisteme de risk management.

• Soluții de plăți sub umbrela Payten pentru instituții financiare și non-financiare – e-Commerce, procesare și servicii complementare ATM/POS.

• Soluții și servicii de System Integration – infrastructură IT, implementare și suport, business continuity processes, automatizarea proceselor de business și dezvoltarea de software customizat.

VINO LA STANDUL NOSTRU ȘI VEI AVEA PARTE DE SURPRIZE FOARTE TECH! Te înscrii la concursul nostru prin completarea unui formular pe care îl vei găsi la stand și participi pe 7 iunie, începând cu ora 14:05 la prezentarea Asseco SEE în zona de Security. ‘Curajoșii’ care vor rezista până la finalul prezentării, participă la extragerea finală care va desemna căștigătorul concursului, pe cel care va pleca acasă cu un set de Căști Gaming SteelSeries Arctis 5 2019 Edition Black.

Despre Asseco SEE Grupul

Asseco SEE este una dintre cele mai mari companii de IT din zona de producție și implementare a propriilor soluții și servicii software din regiunea Europa de Sud-Est, Turcia, Spania, Portugalia, Andorra, Columbia, Peru și Republica Dominicană. Compania oferă soluții ITC pentru diferite verticale, printre care se numără sectorul financiar, sectorul de plăți, administrație publică și telecomunicații. Compania oferă produse și servicii în domeniul Plăților sub denumirea de Payten. Începând cu octombrie 2009, acțiunile Asseco South Eastern Europe (WSE: ASEECOSEE, ASE) au fost listate la Bursa de valori din Varșovia. Grupul Asseco SEE are peste 2.300 de angajați în 19 țări. Peste 10 dintre primele 15 cele mai mari bănci din Europa de Sud-Est sunt deja clienții Asseco SEE. Compania este prezenta pe piața din România din anul 2007.

Domenii: HR, IT

SC INTELIPR SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!