Asseco SEE, partener la a șasea ediție a Microsoft Business Summit

Publicat pe 1 Noiembrie 2018
Asseco SEE, unul din cei mai mari integratori de soluții IT din România, se alătură ca Partener al Microsoft Business Summit 2018, pentru al șaselea an consecutiv. Evenimentul se va desfășura pe 6 noiembrie, la Teatrul Național „I.L. Caragiale“ din București.

Aflat la cea de-a șasea ediție, Microsoft Business Summit a devenit de-a lungul timpului cel mai important eveniment anual de business și tehnologie din România. Tema ediției din 2018, „Shaping the Digital Age”, se concentrează asupra transformărilor, oportunităților și provocărilor pe care dezvoltarea digitală și tehnologică le aduce mediului de afaceri. Relevanța sa față de dinamica de astăzi, atât în interiorul organizațiilor moderne, cât și în interacțiunile cu piața, îl face unul dintre evenimentele de neratat ale anului. Ediţia din 2017 a reunit peste de 800 de manageri de top din cele mai dinamice segmente din economia românească, de la agricultură la cel financiar sau IT, 30 de vorbitori şi peste 25 de ore de activitate în paralel, împărţite pe mai multe linii de interes.

Ca Partener al Microsoft Summit 2018 rămânem devotați misiunii noastre de a acționa ca o companie care contribuie la evoluţie, transformare și la dezvoltarea unui mediu de business stabil și de succes în cadrul parteneriatului strategic cu Microsoft”, a declarat Daniela Scarlat, Microsoft Sales Lead - Asseco SEE România.

În România Asseco SEE deține statutul de Microsoft Cloud Solution Provider și Licensing Solutions Partner. Compania a fost desemnată recent de către Microsoft, “Best Co-Sell Partner”, în cadrul evenimentului “Microsoft Partner Kickoff 2018”, organizat anual de Microsoft România pentru recunoașterea performanțelor partenerilor de top, dar și pentru prezentarea direcțiilor prioritare de business și oportunităților de dezvoltare.

Despre Asseco SEE

Asseco SEE (România) este una dintre cele mai mari companii integratoare și furnizoare de sisteme, soluții și servicii IT din țară și dezvoltatoare de aplicații software dedicate domeniului bancar. Asseco South Eastern Europe din care face parte, este cunoscut de asemenea ca unul dintre cele mai mari grupuri de companii IT din zona de producție și implementare a propriilor soluții și servicii software în regiunea de sud-est a Europei (Serbia, Croaţia, România, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Bulgaria, Republica Moldova, Kosovo, Albania, Bosnia-Herțegovina) și Turcia. Mai mult de 10 bănci din cele 15 cele mai mari din această parte a Europei sunt deja clienți ai Asseco SEE. Cu sediul în Polonia, Asseco SEE este deținută de Grupul Internațional Asseco cu operațiuni în Europa, Statele Unite ale Americii dar și Israel, Japonia și Canada. Companiile Grupului Asseco sunt listate la Bursa de Valori din Varșovia, Tel Aviv Stock Exchange, precum și NASDAQ Global Markets. www.asseco.com/see

Domenii: IT

SC INTELIPR SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →