Avantajele colaborarii cu firma de piese de schimb Mec Diesel

Publicat pe 10 Septembrie 2018
Compania Mec Diesel a fost infiintata in Torino, Italia, in anul 1983, pentru a satisface cerintele pietei pentru motoare si piese de schimb marcile IVECO / FIAT / CNH pentru vehiculele utilitare usoare, camioane si autobuze, precum si pentru vehiculele utilizate in agricultura, marina si diverse industrii.

In perioada de activitate de peste 30 de ani, gama de produse a fost extinsa la piese de schimb pentru camioane si vehiculele usoare realizate de producatori europeni de renume, cum ar fi MERCEDES, MAN, SCANIA, VOLVO si RENAULT, pe langa piese de schimb adecvate pentru principalele marci asiatice de vehicule de transport persoane sau comerciale.

Abilitatile tehnice dobandite de-a lungul anilor de catre echipele de vanzari constituie unul dintre cele mai mari avantaje ale companiei Mec Diesel. Daca aveti probleme de identificare a unui cod al unei piese de schimb prin platforma de comert electronic, daca doriti sfaturi tehnice despre cum sa refaceti un motor sau daca doriti sa ramaneti in permanenta la curent cu noutatile cele mai recente din lumea pieselor de schimb, nu ezitati sa contactati echipa de vanzari. Serviciul pentru clienti este la dispozitia dvs. pentru a va ajuta sa va faceti cat mai bine treaba la locul de munca dar si pentru a va imbunatati experienta de zi cu zi cu echipa Mec Diesel. 

"Fiecare cod de piesa din catalog trebuie sa fie intotdeauna disponibil in stoc" - aceasta este filozofia care a distins intotdeauna compania Mec Diesel. Avand peste 2.000.000 de repere de piese de schimb depozitate, inseamna ca Mec Diesel este in permanenta gata sa livreze comanda dvs. imediat. Investitiile in echipamente logistice si noile tehnologii de stocare si parteneriatul solid cu cele mai importante firme de transport national permit companiei sa expedieze fiecare comanda in cel mai scurt timp posibil. La nivel national, retea de distributie Mec Diesel acopera 12 puncte de vanzare in cele mai importante orase din Romania in care activeaza agenti de vanzari ce sunt in permanenta in contact direct cu cei peste 2.500 de clienti activi. 

Compania acorda o atentie deosebita calitatii produselor sale pentru a oferi clientilor sai piese de schimb de cea mai buna calitate la cel mai mic pret posibil. Toate piesele de schimb comercializate de Mec Diesel sunt dezvoltate si produse in colaborare cu furnizori de top din lume, care garanteaza cele mai inalte standarde de calitate. Departamentul de calitate interna verficia prin esantion, in mod constant, fiecare piesa de schimb pentru camioane si se asigura ca respecta standardele impuse de companie. Cercetarea si dezvoltarea continua a produselor permite companiei Mec Diesel sa imbunatateasca intotdeauna procesul de productie, asigurand astfel clientilor sai un nivel de calitate in crestere. 

Compania participa la Automechanika Frankfurt in perioada 11-15 Septembrie 2018, cel mai mare targ comercial la nivel mondial pentru industria serviciilor auto precum si unicul in ceea ce priveste varietatea si detaliile gamei de produse. Acest targ este locul de intalnire al inovatiilor de pe piata pieselor auto. 

Ca loc de intalnire international pentru toti participantii din industria producatoare de piese de schimb, din comertul cu amanuntul, precum si prestarea serviciilor de intretinere si reparatii, acest targ ofera o platforma importanta pentru schimbul de cunostinte din domeniul afacerilor si al tehnologiei.

Domenii: Auto

SC CONCEPT24 ONLINE SRL

Concept24 este o companie de web development, cu peste 12 ani de experienta, avand proiecte dezvoltate in Europa, SUA si Canada. Ne sustinem partenerii in dezvoltarea afacerilor prin servicii...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →