Avantajele cutiilor de depozitare din fibra de sticla pentru pasionatii de gradinarit

Publicat pe 7 Mai 2018
Odata cu reducerea dimensiunii curtilor caselor si a cresterii suprafetei ocupate de blocurile cu apartamente, tot mai multi oameni se orienteaza catre gradinaritul in recipiente. In gradini mici sau pe terase, un recipient sau o cutie amenajate cum trebuie aduc plantele si florile, dar si parfumul lor, aproape de casa si adauga mai multa viata spatiului. Gradinaritul in cutii de depozitare din fibra de sticla va permite, de asemenea, sa experimentati, sa incercati noi plante, sa cunoasteti mai bine o anumita planta preferata.

Va reamintim ca nicio planta nu poate ramane intr-un vas la nesfarsit si sa-i mearga bine. Dacă nu este mutata intr-un vas mai mare sau daca nu ii sunt taiate o parte din radacini si pamantul sa fie schimbat, planta se va sufoca pana la moarte. Acest lucru poate dura oriunde de la unul pana la zece ani, dar veti observa ca se intampla pentru ca frunzele si tulpinile incep sa moara in numar mare si chiar este dificil ca planta sa fie udata.

Cele mai multe recipiente pentru exterior sunt realizate din argila arsa (glazata sau neglazata - includem si ceramica in aceasta categorie), lemn, plastic, fibra de sticla, metal sau beton / ciment. Fiecare tip de material are punctele sale bune si rele.

In continuare vreau sa va vorbesc despre cutiile de depozitare din fibra de sticla folosite pentru plantele de exterior. Argumentele pro sunt: containerele din fibra de sticla sunt rezistente, durabile si mai colorate decat plasticul; ele vin intr-o varietate de forme si culori; ele pot fi facute sa arate ca alte materiale. Si cateva argumente contra: pretul poate fi mai mare decat pentru containerele de plastic de aceleasi dimensiuni (insa pretul se amortizeaza repede datorita rezistentei fibrei de sticla); animalele sau oamenii o pot zgaria cauzand smulgerea fibrelor.

In magazinul online Eco Practic gasiti si cutii de depozitare din plastic potrivite pentru amenajarea gradinilor mici. Iata cateva argumente in favoarea lor: sunt uniforme in dimensiuni, usoare, ieftine sau gratuite daca le refolositi pe cele utilizate de magazine pentru transportul marfurilor sau penru ambalarea produselor, sunt durabile daca sunt de buna calitate; nu vor putrezi si nu se vor sparge la inghet. Caracteristicile contra ar fi: sunt din material plastic si arata ca plasticul, cu exceptia cazului in care calitatea este foarte buna; in multe zone nu pot fi reciclate daca sunt de alta culoare decat neagra.

Viziteaza magazinul online Eco Practic si alege cutiile pe care le poti transforma in containere potrivite pentru nevoile tale de gradinarit urban.


SC CONCEPT24 ONLINE SRL

Concept24 este o companie de web development, cu peste 12 ani de experienta, avand proiecte dezvoltate in Europa, SUA si Canada. Ne sustinem partenerii in dezvoltarea afacerilor prin servicii...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!