Avantajele ghiozdanului tip troler

Publicat pe 11 Iunie 2018
Numărul de cărți și materiale educaționale pe care copiii le cară la școală în fiecare zi este în creștere.

Din acest motiv, și pentru anumite vârste, cea mai bună opțiune pentru a căra la școală tot ce au nevoie o reprezintă ghiozdanul tip troler. Iată care sunt principalele avantaje ale acestui element esențial pentru revenirea la școală. 

În etapa școlară, copiii noștri, pe lângă dezvoltarea abilităților și dobândirea de noi cunoștințe, se dezvoltă fizic. De aceea trebuie să avem grijă atât de dieta lor alimentară, cât și de studiile lor. Trebuie să avem grijă de starea de sănătate a copiilor, în special trebuie avut grijă de acele aspecte care le influențează negativ creșterea.

Multe dintre durerile de spate și contracțiile la școlari se datorează unei poziții proaste în bănci sau greutății excesive a ghiozdanelor. Prin urmare, una dintre cele mai bune opțiuni pentru a evita problemele de spate sunt ghiozdanele cu roți.

Mai jos, vă prezentăm principalele avantaje ale ghiozdanelor cu roți:

1. Capacitate mai mare. Ghiozdanele cu roți au dimensiuni mult mai mari, atât în lungime, cât și în lățime. Acestea sunt mai mari decât ghiozdanele tip rucsac. Copiii pot pune în aceste ghiozdane mai multe rechizite școlare.

2. Varietate mare. Faptul că au roți nu înseamnă că nu au imprimeuri și culori foarte frumoase. Dacă intrați în magazinul online MyKitty.ro veți găsi diverse ghiozdane tip troler cu personajele preferate ale copiilor, cu logo-uri ale echipei favorite, cu imagini din desene animate sau filmele preferate.

De exemplu, intrând în acest magazin veți găsi Troler MCQueen Disney Cars, Troler Music Roller Soy Luna, Troler Black Star Wars etc.

3. Greutatea ghiozdanului este susținută de roți. Ghiozdanele tip rucsac fac ca greutatea lor să se lase pe coloana vertebrală a copiilor. În cazul celor tip troler greutatea este susținută chiar de roți. Copiii nu trebuie decât să-l tragă pe roți. Este mai bine să-l tragă decât să-l poarte în spate.

Specialiștii sunt de părere că în ghiozdan copiii nu trebuie să transporte mai mult de 10% din greutatea corpului lor. Din păcate, acest procentaj este depășit.

4. În cazul în care copiii poartă ghiozdanul în spate, riscul apariției durerilor de spate crește. Achiziționarea unui ghiozdan cu roți reduce riscul durerilor de spate.

Acestea sunt câteva dintre avantajele ghiozdanelor tip troler. Dar este important să subliniem că durerile de spate pot să apară dacă ghiozdanul este foarte greu, indiferent dacă este vorba despre unul tip rucsac sau tip troler. Din acest motiv, este bine ca ghiozdanul să nu fie supraîncărcat.

Chiar dacă greutatea este mai bine distribuită, kilogramele pe care copiii le vor transporta vor fi aceleași. Prin urmare, este necesar să se ia în considerare faptul că este mai bine ca ghiozdanul tip troler să fie tras cu ambele mâini.

Pe lângă faptul că aceste ghiozdane pot fi folosite de către școlari, ele sunt potrivite și pentru activități extrașcolare. Mulți părinți optează pentru trolere pentru copiii care merg la grădiniță. Sunt mult mai confortabile. În ele își pot pune atât lucrurile necesare la grădiniță, cât și mâncarea.

Vă recomandăm să țineți cont de avantajele ghiozdanelor tip troler. Copiii voștri merită tot ce este mai bun. Sperăm că avantajele enumerate vă vor ajuta să luați cea mai bună decizie. Dacă doriți să alegeți troler-ul ideal pentru copiii dvs,. MyKitty.ro este locul perfect unde îl puteți găsi.

După cum deja am precizat, în acest magazin există diverse modele de trolere pentru copiii. Sunt trolere de cea mai bună calitate, moderne și foarte utile celor mici.

Știm că se apropie vacanța, că cei mici nu se mai gândesc la școală, dar dvs. ca părinți este bine să achiziționați din timp articolele școlare necesare pentru un nou an școlar. Timpul trece repede, iar clopoțelul va suna când nici nu vă așteptați.

Așadar, dacă copiii dvs. vor avea nevoie de un ghiozdan nou la toamnă, puteți opta pentru Troller-ul MCQueen Disney Cars. De ce? Fiindcă este un troler prevăzut cu compartiment mare și încăpător, un compartiment mijlociu și un compartiment/buzunar frontal. De asemenea, dispune de fermoar la toate compartimentele, care se închide și se deschide cu ușurință.

În partea laterală dispune de două buzunare tip plasă cu elastic. Acolo copiii își pot pune sticla cu apă, de exemplu. Bretelele cu care este prevăzut sunt reglabile și buretate. Are roți și două piciorușe din plastic.

Materialul din care este fabricat este 100% polyester. Prin urmare, este foarte rezistent și impermeabil. Mânerul său este extensibil.

Spor la cumpărături vă dorim!

Domenii: Retail

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →