Avantajele și beneficiile noilor modele de papuci și saboți medicali

Publicat pe 27 Februarie 2019
Ca în orice domeniu al economiei de piața și segmentul producătorilor de încălțăminte medicală trebuie să facă față exigențelor concurenței și preferințelor cumpărătorilor finali. Modele noi, materiale inovative și rezistente, cusături speciale, estetică deosebită, prețuri competitive, toate trebuie să fie în atenția oricărui producător de saboți și papuci medicali care se respectă. Tocmai de accea magazinul online de încălțari medicale Taby.ro caută mereu să propună atenței cumpărătorilor produse de cea mai bună calitate, de la furnizori care respectă cu strictețe cele mai înalte standarde de execuție și preț.

Pentru a fi mereu fidel clienților și principiului după care își ghidează activitatea, Taby.ro este un furnizor medline berende. Conoscutul brand, cu o vechime de peste 20 de ani pe piață, este un producător autohton de pantofi, saboți și papuci medicali, ce încearcă sa vină în fiecare sezon cu noi oferte și modele de produse, cababile să satisfacă exigențe din ce în ce mai ridicate.

De ce să alegeți saboții de la Medline by Berende?

Iată principalele caracterisici:

    • Sunt produse noi, care folosesc materiale și tehnologii moderne și actuale

    • Pielea din care sunt confecționați este moale și plăcută la purtare, fiind tratată special și antifungic

    • Sunt disponibili în mărimi, modele și culori variate

    • Partea plantară are memorie

    • Materialul din care este confecționată talpa nu alunecă

    • Respectă forma anatomică a piciorului

    • Cusătura pe talpă este manuală, ceea ce conferă o flexibilitate mai mare

    • Raportul calitate-preț este unul extraordinar.

Printre beneficiile folosirii acestui tip de saboți medicali amintim:

    • Sunt extrem de confortabili și practici, fiind ideali pentru folosirea pe întrega durată a programului de către cadre medicale, persoane care lucrează în laboratoare sau în industria alimentară.

    • Forma anatomică a tălpii permite sprijinirea piciorului pe întreaga suprafață a încălțării, îmbunătățind circulația sângelui și reducând stresul asupra coloanei vertebrale și asupra articulațiilor genunchiului.

    • Materialul din care este realizată parte superioară a talpii este cu memorie, ceea ce face ca sabotul să se plieze perfect pe forma piciorului și să asigure un confort maxim pe întreaga durată de folosire.

    • Pielea exterioara și interioară sigură o bună aerisire a piciorului, eliminând riscul traspirației piciorului și apariției de micoze.

    • Forma papucului activează mușchii tălpii și ai picioarelor, împiedicând apariția varicelor sau vaselor de sânge sparte.

    • Talpa fiind una flexibilă, mersul este unul natural și elasic.

Toate aceste caracteristici și beneficii fac din noua colecție de saboții și papucii medicali de la Medline Brende opțiunea no. 1 pentru anul 2019!

Incălțămintea medicală oferă deosebit de multe avantaje persoanelor din domeniul medical și tuturor celor care desfășoară o activitate intensă, de cele mai multe ori în picioare. Tocmai de aceea alegerea unei perechi de saboți sau papuci medicali, de cea mai bună calitate este extrem de utilă pentru meținerea confortul și sănătății tuturor persoanelor implicate în activități susținute și de durată.

Pentru a beneficia de noua ofertă de produse și saboți de la Medline Berende intrați pe site-ul Taby.ro.

Domenii: Retail, Lifestyle

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →