Avantajele unei locuințe mobilate la comandă

Publicat pe 22 Iulie 2021
Dacă adaptarea mobilierului la spațiul de locuit a devenit o adevărată tendință în ultimii ani, motivul e limpede: doar un mobilier la comandă poate satisface nevoi specifice și poate corespunde cu ideile și personalitatea ta.

Au trecut vremurile în care mobilierul standard era în topul alegerilor pentru mobilarea apartamentelor. Astăzi există numeroase moduri de amenajare interioară: personalizând elementele de iluminat, mobila, zugrăveala sau adăugând încălzirea în pardoseală, fiecare cămin poate fi configurat după dorințele proprietarului. Fie că alegi să locuiești în apartament, casă ori vilă, mobilierul personalizat lucrat la comandă scoate din anonimat spațiul și te ajută să te simți cu adevărat acasă.

Un design interior pe măsura imaginației tale

Mobilierul realizat la comandă reușește să satisfacă dorința de personalizare, mai ales când vine vorba de design interior. Când apelezi la profesioniști pentru a proiecta mobilier personalizat, vei obține un decor deosebit, care va reflecta exact așteptările tale. Nu trebuie decât să alegi nuanțe, culori, finisaje și dimensiuni. Sfatul unui designer te poate ajuta să realizezi exact interiorul dorit.

Dimensiuni precise, măsurate cu acuratețe

Contactând un profesionist specializat în mobilier la comandă, vei primi exact obiectele care se încadrează perfect spațiului disponibil. Dacă ai un dressing mic de amenajat sau dimpotrivă un living imens pe care nu știi cum să îl umpli, o firmă specializată în mobilă la comandă va realiza fiecare obiect la dimensiunile potrivite. Fiecare spațiu mic se poate valorifica, dacă știi să concepi mobilierul potrivit.

Tu alegi materialele dorite

Vrei o măsuță de cafea din lemn brut sau un suport TV care să combine lemnul și metalul? Confecționarea personalizată a mobilierului te ajută să îți transformi visele în realitate. Mobila la comandă îți dă libertatea de a alege materialele folosite la confecționarea mobilierului. De la canapea, până la bibliotecă, birou, masa din sufragerie sau mobilierul pentru baie, ai posibilitatea să alegi diferite materiale existente pentru a obține mobilierul dorit.

Piese de mobilier unice, special realizate pentru tine

Ca și croitul pe măsură, mobila la comandă înseamnă că poți avea o piesă de mobilier unică pe care nu o vei găsi în magazine sau în alte locuințe. În plus, pentru a aduce o notă armonioasă decorului casei, mobilierul personalizat îți reflecta și personalitatea. Nu există limite în ceea ce privește combinația culorilor si texturilor. Tu alegi în ce fel dorești să arate dormitorul, livingul sau biblioteca.

Evident că opțiunea pentru amenajări personalizate are multe avantaje semnificative. Cu toate acestea, una dintre provocările care împiedică oamenii să aleagă acest tip de mobilier este prețul. Contrar credinței populare, mobilierul personalizat este accesibil și reprezintă o investiție excelentă. Dacă alegi mobilier la comandă, în funcție de dimensiuni, poți beneficia de un preț mult mai atractiv în comparație cu cel aplicat pe piața mobilierului standard. Mai mult de atât, vei beneficia de avantaje în privește longevitatea și rezistența materialelor, finisajul și calitatea execuției.


DIGITAL KAIZEN SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!