AVISIA – Romanii pot cumpara ochelari de vedere online, fara riscuri

Publicat pe 29 Ianuarie 2021
La doar 6 luni de cand s-a lansat pe piata online de optica medicala, AVISIA (www.avisia.ro) a reusit sa ofere clientilor toate motivele pentru a alege sa isi achizitioneze ochelarii de vedere online. Desi, in momentul lansarii, studiile de piata aratau ca, pe piata online de optica, doar 10% dintre comenzi erau pentru ochelari de vedere completi, cu lentilele personalizate cu dioptrie, AVISIA a ajuns la un procent de 50%.

In luna ianuarie, jumatate din comenzile inregistrate de magazinul online au fost pentru ochelari de vedere, semnaland o crestere a increderii romanilor sa achizitioneze ochelari fara a se deplasa intr-un magazin fizic, pentru a proba ramele. Acest rezultat se datoreaza campaniilor derulate de AVISIA, cu scopul de a reduce la maximul riscurile si temerile clientilor.

Campania “Comanda in 2 pasi” pune la dispozitia clientilor un mecanism simplu, prin care isi pot proba rama, inainte de a decide sa monteze lentilele. Astfel, se poate comanda intai rama, pentru a fi probata de client in intimitatea casei sale. Abia dupa ce are certitudinea ca rama i se potriveste, clientul poate comanda si lentilele. AVISIA isi asuma ridicarea ramei de la client, fara niciun cost suplimentar de transport, si livrarea ochelarilor cu lentile montate.

In paralel, pentru clientii care doresc sa cumpere ochelarii de vedere fara sa probeze rama, AVISIA ofera garantia returului gratuit la orice rame, chiar si cele cu lentile montate.

Conform unui sondaj realizat printre clientii magazinului, preturile mult mai mici decat in opticile clasice, marea diversitate de modele (peste 2000) si de branduri (peste 25 branduri de rame) sunt alte motive pentru care acestia au ales AVISIA. De asemenea, faptul ca lentilele standard folosite de AVISIA sunt superioare ca indice de refractie tuturor variantelor din aceeasi categorie existente pe piata online (respectiv 1.56, versus 1.50) a contribuit la propulsarea vanzarilor de ochelari de vedere. Procedura de comanda simpla si asistenta personala la cumparare au fost, de asemenea, mentionate printre motivele pentru care clientii au ales AVISIA.

Pe langa ochelari de vedere, maganizul online www.avisia.ro comercializeaza rame de ochelari, ochelari de soare, lentile de contact cu dioptrie, lentile de contact colorate, solutii si accesorii.

Domenii: Retail

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!