B smart – Rent a Car introduce asigurări extinse de călătorie

Publicat pe 20 Martie 2018
Bucură-te de o călătorie relaxantă alături de compania de închirieri auto B smart – Rent a Car, cu ajutorul noilor tipuri de asigurări extinse introduse, respectiv pentru: caroserie, parbriz, anvelope și tapițerie!

B smart – Rent a Car anunță introducerea extra-asigurărilor facultative pentru caroserie, parbriz, anvelope și tapițerie, concepute special pentru a-ți oferi un plus de confort! Acestea elimină riscul de a plăti suplimentar, la returul mașinii, pentru pagube ce pot surveni pe parcursul închirierii, iar achiziționarea lor este recomandată atât pentru închirierile ce au ca scop drumuri în interiorul orașului București, cât mai ales pentru deplasările în țară. 

Pentru a afla cum funcționează aceste noi produse de asigurare, agenția de închirieri auto B smart – Rent a Car a pregătit un mic ghid cu cele mai uzuale întrebări:   

1. Ce sunt extra-asigurările?  

Asigurările extinse reprezintă garanția faptului că la returul mașinii, nu vei plăti în plus, dacă autoturismul a suferit avarii la elementul extra-asigurat.

2. Care sunt beneficiile extra-asigurării?  

Achiziționarea a minimum 3 extra asigurări, conduce la limitarea garanției depuse, acest lucru însemnând o mai mare flexibilitate și disponibilitate financiară  

3. Cum optez pentru extra-asigurare?  

Atât în momentul semnării contractului de închiriere, cât și prin efectuarea unei rezervări online, anterior momentului preluării mașinii, poți opta pentru achiziționarea unei asigurări extinse, pentru unul sau toate elementele menționate.

Întrucât procesul de închiere a unei mașini poate fi dificil, compania de închirieri auto B smart – Rent a Car își propune să schimbe această percepție și să ofere transparență, informații elocvente și corectitudine în relația cu clienții săi.


companies

B smart - Rent a Car reprezinta solutia eficienta de inchirieri auto pe termen scurt, mediu sau lung, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. B smart - Rent a Car dispune de o...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →