BAKHOOR – un parfum de cameră cu miros interesant sub formă de tămâie!

Publicat pe 26 Aprilie 2021
Chiar dacă ați finalizat amenajarea unei locuințe, cu toate detaliile necesare implicit, lipsește ceva pentru ca atmosfera să fie foarte primitoare, plăcută și relaxantă, nu este așa? O sugestie ar fi să verificați dacă ați ales un parfum de cameră cu o aromă deosebită! De ce nu, chiar orientală! Astfel de arome nu sunt utile doar pentru încăperile din locuință!! Din ce în ce mai multă lume le utilizează astăzi și pentru spațiile de așteptare, pentru cabinete notariale, de arhitectură sau chiar cabinete medicale, birouri, hoteluri, etc.

Care sunt avantajele parfumurilor arăbești?

Pentru cei care nu ați știut până acum, parfumurile arăbești au devenit foarte cunoscute în întreaga lume pentru calitatea lor deosebită. Sunt realizate din ingrediente naturale mult mai interesante și mai ingenios combinate decât multe alte categorii de parfumuri. Sunt două motive principale pentru care mirosul lor persistă mult mai mult. Și este un miros foarte plăcut!!  Aromele diferite și ingenioase au determinat din ce în ce mai multă lume să opteze pentru această categorie de parfumuri.

Deși nu este o industrie foarte dezvoltată încă, în ultimul timp foarte multe companii din România au deschis magazine online de profil cu o ofertă foarte generoasă și extrem de variată. DUBAI AROMAS este unul din magazinele online care reușește să surprindă în mod foarte plăcut chiar și pe cei mai exigenți cumpărători. Comercializează foarte multe tipuri de parfumuri, atât pentru bărbați cât și pentru femei. Este interesant și faptul că raportul calitate/preț este foarte de avantajos.

Pentru comenzile mai mari de 100 de lei transportul este complet GRATUIT!!

Arome arăbești moderne pentru încăperi

Adaosul de tamaie din parfumul Bakhoor stă la baza realizării de arome deosebite pentru orice tip de încăpere. Ele se obțin prin ardere și nu prin pulverizare!! Acest lucru înseamnă un miros foarte natural obținut într-un mod ingenios dar și persistent.  Orice lucru care are miros oriental trebuie încercat, este sfatul nostru!! Aromele sunt atât de plăcute și puternice încât sunt imposibil de egalat ca rafinament.

Vă prezentăm doar câteva modele de parfumuri de cameră pe bază de tămâie arăbească pentru a descoperi ce tip de arome puteți obține prin ardere:  OUDH NASAEM NABEEL este un parfum pe bază de tămâie cu miros oriental lemnos.

Sunt, de fapt, bucăți de lemn infuzate cu arome diferite de ananas, limetă, iasomie, trandafir, lemn de santal, agar, patchouli, boabe de tonka.  Se presară o cantitate mică de produs peste cărbunele încins. Creează o atmosferă relaxantă în casă și emană mirosuri rafinate orientale.  

BAKHOOR HOOR AL AIN KHADLAJ este tot un parfum de cameră pe bază de tămâie (tablete) cu miros de bergamotă, nucă de cocos, iasomie, ambră, patchouli și mosc. De asemenea, se utilizează ca toate celelalte parfumuri de cameră din această categorie, sub formă de tămâie: se presară o cantitate mică peste cărbunele încins.  

Recomandarea noastră este să încercați aceste produse chiar acum. Sunt exotice și rafinate în același timp. Aromate, interesante și …..suficient de orientale pentru orice tip de încăpere din locuința dumneavoastră.  Alegeți un parfum deosebit chiar acum!

Domenii: Retail

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!