Bartender Flair Show cu Valentin Luca la Cluj

Publicat pe 17 Mai 2019
JOI, 30 Mai, ora 20:00, o seară in care Luca si barmanii restaurantului Rod vor transforma servirea băuturilor într-un show!

Multiplul campion mondial la Flair, finalistul “ Romanii au talent” , One Man Show Luca Valentin, vine la ROD, un restaurant din Cluj Napoca.

Valentin Luca si-a facut debutul in competitiile de barmani in anul 2008, concurand in liga nationala de bartending Bar Master Competition, competitie pe care a castigat-o mai multi ani la rand.

Cel mai titrat barman roman, a castigat multiple concursuri la nivel mondial si vine sa iti incante papilele intr-o seara de Cocktail – Show.

Situat in Cluj-Napoca pe Calea Turzii, nr. 160, restaurantul Rod este un restaurant cu specific romanesc unde veti gasi preparate romanesti traditionale si sofisticate.

Pe langa flair show, la ROD puteti degusta preparate creative sustinute de produse din agricultura locala extrem de calitative intr-un ambient modern si intim.

Locurile la acest eveniment sunt limitate, iar taxa de participare este de 15 lei.

Mai multe detalii despre eveniment, aici.

Bilete disponibile si in reteaua iabilet.

Rezervari si informatii: 0737.732.425

Domenii: Lifestyle

CRIS DIGITAL BRANDING SRL

Brandion este o agentie de branding, marketing si design. In gama de servicii oferite de Brandion se numara: Digital marketing (SEO, SEM, PPC, Influencer Marketing),  Branding de produs...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →