Bătălia site-urilor se dă pe Arena Web Concept

Publicat pe 28 Noiembrie 2018
Competiția dintre site-uri are efect asupra conturilor clienților, asupra poziției fiecăruia în Google, precum și asupra topului făcut de organizatorii concursurilor de e-commerce.

Unele dintre aceste site-uri care au șanse să câștige sau au câștigat deja sunt create, adaptate sau modificate de agenția de web design și servicii conexe Arena Web Concept. 

Web design-ul menține competiția online acerbă

Fie că ne referim la magazine online, site-uri de prezentare sau orice alt proiect online, există o agenție care poate face în așa fel încât să crească, efectiv, această afacere online sau care are prezență în online.

Aducerea unui site la parametrii ceruți în prezent, la standardele tot mai înalte pe zi ce trece, mentenanța acestuia și modificarea după noile tendințe sau crearea site-urilor de la zero, conform obiectivelor de business – toate sunt parte din serviciile fără de care competiția online ar fi mult mai săracă și lipsită de vitalitate.

În firul analiză și planificare – implementare și testare – promovare și analiza rezultatelor există anumiți pași care pot fi făcuți în premieră sau repetați în funcție de tipologia industriei deservite.

Pentru agențiile de turism, un site trebuie să permită foarte ușor să fie făcute rezervări și să ofere rezultate valide și relevante la căutare, poate chiar și cu un plus care să convingă vizitatorul să aleagă agenția de turism respectivă pentru următorul concediu.

La fel se procedează și în cazul agențiilor imobiliare - prima impresie contează extraordinar de mult, iar orice ezitare sau confuzie în online trădează imperfecțiuni în offline – adică exact la locul faptei, la vizionare (defecte care, poate, nu au fost menționate în descrierea locuinței de vândut).

Serviciile Arena Web Concept, o necesitate

Arena Web Concept are în jur de 10 ani de experiență și își asumă crearea de mobile apps, de mape de prezentare, chiar și de softuri de ecografie, dacă este cazul. Așadar, nu se limitează la site-uri, deși site-urile reprezintă core business-ul.

Magazinele online se bucură de atenția cuvenită după o perioadă destul de lungă de incubare în ceea ce privește comerțul modern, cel online. Acum, societatea românească este educată să cumpere online, a ajuns să cunoască mecanismele plasării unei comenzi online, precum și cele pentru retur ș.a.m.d. și știe să își exprime preferințele și/sau nemulțumirile și să fie relevanți în criticile aduse.

Iată ceea ce se numește un dialog real vânzător-cumpărător și un feedback sincer și valoros. Toate aceste lucruri trebuie să poată fi întreținute de întrebări puse în mod automat, de o căsuță de chat la care să răspundă oameni, nu sisteme automate. Exemplele pot continua.

Iată de ce un magazin online cu design neatractiv, precar, nu va putea să genereze atâtea comenzi precum unul care vinde aceleași produse (situație ipotetică), dar pentru care există un buton supradimensionat sau imagini mai clare și mai mari pentru produse, capacitate de a plasa o comandă în mai puțini pași etc.

Din ce în ce mai des, un magazin online este dublat de o aplicație mobilă care permite accesarea mult mai rapidă a majorității funcționalităților din site. Colectivul Arena Web Concept știe foarte clar că o aplicație de genul reprezintă o armă mai puternică cu care este înzestrat un business online și, tocmai de aceea, arma aceasta este creată și predată cu o ușurință specifică.

Iată un avantaj net în fața altor magazine online care, probabil, se încarcă lent și care nu sunt nici măcar adaptive. Munca din pasiune depusă de echipa www.arenawebconcept.eu face ca ce iese din mâinile acestei echipe să fie mult mai dispuse și capabile să câștige bătălii de arenă digitală.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!