BCR Pensii, desemnată “Compania Anului 2017” în sectorul pensiilor private

Publicat pe 4 Aprilie 2018
Gala Premiilor Pieței Asigurărilor și Pensiilor Private ediția 2018, organizată de XPRIMM, are o tradiție de peste 15 ani și aduce recunoaștere profesioniștilor din industrie.

La categoria Premiilor Pensiilor Private, care oferă recunoaștere pentru excelență în administrarea fondurilor de pensii facultative și a celor administrate privat, BCR Pensii a primit Marele Premiu: Compania Anului 2017 în sectorul pensiilor private.

  „Consider că premiul încununează preocuparea noastră de a veni constant în întâmpinarea așteptărilor participanților noștri prin randamente investiționale foarte bune, o politică de comisioane inovatoare pe Pilonul III, educația financiară permanentă pe care o facem în spațiul public, calitatea serviciilor și a comunicării. În mod cert nu ne vom opri aici”, a declarat Radu Crăciun, Director General și Președinte al Directoratului BCR Pensii. 

BCR PENSII S.A.F.P.P. S.A („BCR Pensii”) administrează Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS și Fondul de Pensii Administrat Privat BCR  

Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție a realizărilor viitoare. 

Domenii: Pensii

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!