Bebebrands.ro este distribuitorul oficial Joie Baby in Romania, cel mai inovativ si activ brand de articole pentru bebelusi

Publicat pe 9 Mai 2017
Joie Baby este cel mai activ, inovativ si premiat brand de articole pentru bebelusi din intreaga Europa!

Promisiunea facuta de Joie pentru toti parintii este una simpla si sincera: Noi le construim mai sigure! Fie ca este vorba despre scaune auto, despre caruciore sau patuturi pentru bebelusi – fiecare produs este supus unui sir de teste foarte riguroase.

Scaunele auto sunt supuse la 100 de testari diferite in decursul procesului de dezvoltare a produsului; caruciorele sunt testate pe diferite suprafete de rulare, cu o lungime de peste 60 de km; iar ambalajele sunt trantite, rasucite si zguduite de peste 14.000 de ori – totul pentru a fi sigur ca producem cele mai sigure produse, pentru cei mai joviali bebelusi.

 Joie reprezinta o gama de 65 de produse unice, prezente cu mandrie in 51 de tari si avand un numar de 33 de premii...si povestea Joie continua.

In Romania, produsele Joie Baby sunt reprezentate prin unicul importator si distribuitor Sc Senses Srl, iar gama de produse poate fi vizualizata pe www.bebebrands.ro sau in cadrul magazinelor partenere.

Detalii si informatii suplimentare:

Senses Srl

www.bebebrands.ro

Cluj-Napoca, Str Orastiei Nr 10

Tel: + 0264 256 533

Mail: office@bebebrands.ro

Domenii: Afaceri, Retail

babysafe international

Suntem o companie romaneasca, infiintata in anul 2006, a carei misiune este sa promoveze produse de calitate pentru mamici si bebelusi. Stim ca echipamentele bebelusilor vor sta in preajma lor ceva...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →