Beneficiile carnii de pui la cuptor

Publicat pe 29 Ianuarie 2019
Daca veti discuta cu orice non-vegetarian, va va spune cat de mult depinde dieta sa de preparatele pe baza de pui. Puiul, cel mai frecvent tip de pasare de curte din lume, este atat de popular dintr-un motiv foarte important. Iar acest motiv nu este doar gustul, ci si beneficiile pentru sanatate.

Puiul este o carne sanatoasa, slaba, cu o valoare nutritiva ridicata. Drept dovada, mai toate preparatele sanatoase vor contine si carne de pui. Motivul pentru care puiul este intotdeauna inclus intr-o alimentatie sanatoasa se datoreaza faptului ca este o carne slaba, ceea ce inseamna ca nu are prea multa grasime. Deci, mananca carnea de pui in mod regulat va poate ajuta sa va pierdeti greutate intr-un mod sanatos.

In afara de proteine, puiul este de asemenea plin de calciu si fosfor. Ambele minerale va ajuta sa va mentineti oasele sanatoase. Consumul de pui in mod regulat reduce, de asemenea, riscul de artrita.

Cand vine vorba despre modul de a prepara carnea de pui, exista nenumarate retete care mai de care mai gustoase. Una dintre ele este puiul preparat la cuptor. Fie ca folosesti o tepusa, la fel ca la rotiserie, sau pur si simplu il asezi in tava, un ficat de pui la cuptor iti va oferi ocazia sa ai in farfurie o carne preparata in suc propriu. In comparatie cu puiul prajit care va fi plin de grasimi, cel gatit in cuptor este benefic pentru pierderea in greutate. 

Bineinteles ca este foarte important si ce tip de pui folositi pentru dieta dvs., recomandat fiind pui de tara, crescut cu hrana naturala.

100 g de pui preparat la cuptor are 184 de calorii. Are 8 g de grasimi si 96 mg de colesterol si 347mg de sodiu. Nu contine carbohidrati, dar contine 27g de proteine. De asemenea, contine cantitati mari de acizi grasi omega-6, aproximativ 1,087 mg. Un pui preparat pe rotisor contine, de asemenea, o cantitate mare de fosfor si potasiu. Va va asigura trei procente din cantitatea recomandata de fier si un procent de calciu si vitamina A. 

Pentru ca puiul preparat la cuptor este o metoda uscata de gatit, fara a fi nevoie de ulei, proteinele si caloriile se vor pastra. In plus, puiul la cuptor contine o cantitate de vitamine si minerale, cum ar fi fier, zinc, potasiu si vitamina B12. De asemenea, contine niacin (vitamina B3) care ajuta digestia si imbunatateste sanatatea pielii si a nervilor.

Domenii: Lifestyle

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!