Beneficiile unei licente electronice

Publicat pe 7 Noiembrie 2019
In ultima perioada, tranzactiile electronice sunt unele dintre cele mai apreciate de utilizatori, iar domeniul licentelor software nu face exceptie de la aceasta regula. Comercializarea de licente electronice pentru pachetele Windows si Office, sau pentru alte programe, este in continua crestere, datorita avantajelor pe care clientii le primesc din aceste achizitii.

Un software cu licenta are ca principal avantaj securitatea informatiilor. Acestea nu vor fi pierdute, utilizate in mod fraudulos sau irosite si acest aspect se va vedea in productivitate si siguranta. Toate informatiile sunt bine protejate iar programele cu licenta impiedica tentativele de accesare ilegala.

Un software ilegal determina riscul de a primi amenda din partea autoritatilor competente atunci cand calculatoarele si laptopurile sunt verificate. Aceste amenzi sunt mari si in functie de numarul de software-uri utilizate ilegal, sanctiunile pot deveni foarte complexe.

Tinand cont de faptul ca s-a dezvoltat foarte mult comertul, sunt preferate rodusele electronice deoarece sunt livrate rapid, au costuri mult mai mici iar comunicarea intre client si furnizor se face mult mai repede.

Un software cu licenta electronica este identic cu cel cumparat prin metodele traditionale de vanzare insa vine insotit si de alte beneficii, dupa cum se poate vedea mai jos.

Alte beneficii ale licentelor digitale:

Pe langa toate beneficiile anterior mentionate, care tin de siguranta si productivitate sporita, se numara si urmatoarele:

urmatoarele beneficii:

    • Onorare rapida a comenzii – utilizatorul primeste mailul cu cheia de activare imediat dupa ce plata a fost facuta – LicenceDeals este unul dintre furnizorii care detin magazin online in Romania si are cele mai bune oferte. Persoanele interesate de produsele comercializate au reduceri speciale si oferte avantajoase.

    • Disponibilitate – cumparatorul nu trebuie sa astepte pana cand programul este livrat, deoarece va primi cheia pentru produs imediat ce plata a fost efectuata;

    • Protectie a mediului – pentru aceste licente nu este necesar ambalajul sau suportul CD, ceea ce va duce la diminuarea consumului de celuloza si plastic, imapctul asupra mediului fiind cu mult redus;

    • Suport tehnic – pentru toate problemele legate de pachetul software clientul primeste suport tehnic si asistenta, astfel incat prorgamele sa fie instalate fara niciun fel de problema si sa functioneze in parametri normali.

Pe piata exista numeroase produse, iar cele mai bune, prin raportul dintre pret si calitate sunt Microsoft Office 2016 Professional Plus licenta digitala si Windows 10 Professional Licenta digitala, care, alaturi de toate celelalte produse de pe site-ul Licence Deals, vin la pachet cu un discount de 5% aplicand codul promotional WALLRO2019, in momentul comenzii de pe site.

Avand toate aceste avantaje la dispozitie, alaturi de siguranta utilizarii unui software cu licenta, care va functiona la capacitate maxima, avand toate caracteristicile premium si venind in pachet complet, este important ca fiecare persoana sa constientizeze importanta programelor cu licenta si sa se orienteze spre cele mai bune solutii pentru a le obtine. Licentele electronice sunt varianta optima atat ca timp investit cat si in ceea ce priveste costurile. Cu ajutorul licentelor electronice, un pachet software premium este la doar cateva click-uri distanta. 

Domenii: Afaceri

EDCORA IT SERVICES SRL

Reunim cele mai importante tehnici și tactici de optimizare si promovare online. Edcora transformă bugetul de promovare din cheltuială în investițe profitabilă. EDCORA iți oferă soluția perfectă...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →