Bicicletele electrice romanesti Bizze, moderne si fiabile, se lanseaza oficial in Romania, la Targul de Biciclete Bucuresti

Publicat pe 22 Septembrie 2017
Pe 23 si 24 septembrie 2017 va avea loc Targul de Biciclete Bucuresti, eveniment la care va fi lansata in premiera in Romania marca de biciclete electrice romanesti Bizze.

Pe 23 si 24 septembrie 2017 va avea loc Targul de Biciclete Bucuresti, eveniment la care va fi lansata in premiera in Romania marca de biciclete electrice romenesti Bizze.

Conceputa ca o alternativa simpla si eficienta la masina personala si la mijloacele de transport in comun, BIZZE este o marca de biciclete electrice ce se adreseaza persoanelor care isi doresc sa-si usureze naveta zilnica catre serviciu sau facultate.

„Bizze este o bicicleta electrica ce imbina componentele de calitate cu utilitatea. Are o autonomie de pana la 60 km pe zi, fiind ideala pentru a naviga cu usurinta prin traficul urban.„ declara Ovidiu Teofanescu, Business Manager Bizze.

Pe langa modelele de biciclete electrice destinatate navigarii urbane, gama Bizze include si modele concepute pentru provocari off-road. La Targul de Biciclete cei interesati de un astfel de mijloc de transport pot testa toate modelele gamei Bizze si isi pot achizitiona bicicleta electrica preferata cu 20% reducere fata de pretul oficial de pe site-ul distribuitorului.

Bizze pliabila este modelul ideal pentru cei care isi doresc un astfel de mijloc de transport, dar nu dispun de spatiu suficient pentru depozitarea acestuia. In doua cuvinte, bicicleta Bizze pliabila poate fi descrisa ca fiind eficienta si confortabila. Este usor de manevrat, de transportat si are un design contemporan.

Motto-ul „Less is more” se potriveste perfect pentru a descrie Bizze Single Speed, un model de bicicleta electrica moderna si fiabila. Simplitatea acestei biciclete se reflecta atat in designul minimalist, dar si in pret. Bizze Single Speed are o autonomie de 75 Km si atinge o viteza maxima de 25 de km/h, asadar vei ajunge in siguranta la serviciu sau acasa, fara sa fii nevoit sa o reincarci pe traseu.

Usoara, rapida si stabila, bicicleta electrica Bizze City este perfecta pentru plimbari recreationale, dar si pentru naveta, permitand deplasarea cu usurinta prin traficul urban intens. Ea este destinata doamnelor, avand un design modern, o sa ultra-confortabila ce permite o postura relaxata, un ghidon jos si frane puternice, pentru siguranta acestora.

Pentru cei care prefera provocarile off-road, Bizze Fat Tire este ideal pentru drumuri nepavate si trasee montane. Plimbarile in zone denivelate, cu noroi, nisip sau chiar zapada, cu Bizze Fat Tire, iti vor creste apetitul pentru plimbarile in aer liber.

Toti cei care vor sa testeze bicicletele electrice Bizze o vor putea face pe 23 si 24 septembrie, la Targul de Biciclete Bucuresti, unde vor fi intampinati cu discounturi exclusive.

Domenii: Antreprenoriat

enTourage Communications

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!