Bijuteriile FIRESC sunt pe punct com

Publicat pe 11 Ianuarie 2019
Dupa 25 de ani, brandul de bijuterii cu diamante a decis sa ofere o alta experienta utilizatorilor de internet prin intermediul noului site www.firesc.com.

Fara a fi propriu-zis un magazin online, ci mai mult un site de prezentare a bijuteriilor, aceasta noua locatie virtuala prezinta potentialilor clienti modele de inele de logodna, verighete sau accesorii pretioase, piese semnate de designerul Paula Constantinescu.

Demararea proiectului “.com” a venit, la scurt timp dupa ce brandul a decis sa inlocuiasca litera Q cu litera C pentru a scoate si mai mult in evidenta Calitatea unui produs de top, gandit si realizat in intregime in Romania.

Chiar daca are o puternica prezenta online, FIRESC ramane focusat pe comertul in cele 3 magazine fizice din Constanta, Bucuresti si Cluj, unde clientii pot vedea si proba bijuterii.

De mai bine de 10 ani, producatorul roman de bijuterii cu diamante implementeaza conceptul “bricks & clicks”, sustinandu-si astfel activitatea din online cu locatii fizice aflate in zonele centrale ale celor trei orase mentionate mai sus.

Legat de locatii si intentiile de extindere pe piata romaneasca, un alt concept initiat de Diamante.ro/FIRESC este Brilliant Point (deschis pentru prima data la Cluj) care combina ideea de show-room si consultanta cu experienta online. Clientii din vestul tarii pot alege si proba orice model care ii atrage atentia pe website si poate obtine absolut toate informatiile necesare unei achizitii valoroase.

Dincolo de toate, FIRESC intentioneaza ca acest nou domeniu de internet sa fie o punte de lansare catre piete externe pe care sa le poata aborda din perspectiva unui jucator puternic a carei expertiza este deja recunoscuta si apreciata, nu doar in Romania.

Clientii straini au luat contact cu bijuterii create si produse in Romania, atunci cand au venit in tara noastra pentru a face business ori pentru a-si petrece vacantele.

Feedback-ul a fost unul surprinzator de bun, clientii straini apreciind in mod deosebit piesele cu influente locale, cum sunt verighetele din colectia Arcade, inspirate de braurile Manastirii Sfintii Trei Ierarhi din Iasi.

Calitatea aliajelor folosite, monturile spectaculoase ale diamantelor certificate international si sistemul de garantii post-cumparare cresc sansele ca FIRESC sa aiba succes si pe piete externe atat din Europa cat si, de ce nu, Statele Unite.


NETABRA SRL

Comunicăm doar ceea ce este important. Fiindcă tăcerea este o decizie de comunicare.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!