Biomania.ro – produse naturale sanatoase

Publicat pe 27 Noiembrie 2018
Intr-un timp relativ scurt, magazinul online biomania.ro a ajuns la mii de clienti, dintre care majoritatea au venit la recomandarea prietenilor. Nu vei crede, dar in produsele acestui magazin nu vei gasi ingrediente precum aditivi alimentari artificiali, coloranti, arome si hormone de crestere.

Intr-un timp relativ scurt, magazinul online biomania.ro a ajuns la mii de clienti, dintre care majoritatea au venit la recomandarea prietenilor. Nu vei crede, dar in produsele acestui magazin nu vei gasi ingrediente precum aditivi alimentari artificiali, coloranti, arome si hormone de crestere. Astfel de produse nu provoaca intoleranta si disconfort, asa cum se intampla cu multe alimente obisnuite, dupa utilizarea lor. Oricine a incercat bauturile bio, a observat imediat o diferenta enorma. Scopul magazinului biomania.ro este de a oferi tuturor posibilitatea de a cumpara produse ecologice, curate, care sunt sigure pentru tine, copiii tai si intreaga familie.

In ultimii ani, tot mai multi oameni se gandesc la importanta unei alimentatii sanatoase, si, astfel, magazinul online biomania.ro cu produse sale de inalta calitate, a devenit o nevoie urgenta pentru persoanele care au grija de calitatea vietii lor. Printre cele mai cautate produse sunt bauturile vegetale fara zahar, care sunt benefice in special persoanelor care sufera de diabet si in general, de boli de nutritie, bautura orez sau bautura orez cu migdale. Iata cateva dintre calitatile acestor produse bio:

Bautura vegetala fara zahar. Bogata in proteine, contine calciu si vitamine. Nu contine lactoza si este usor digerata. Nu contine zahar, indulcitori artificiali, coloranti sau conservanti. In bautura vegetala fara zahar, nu exista colesterol si grasimi. Aceasta este o bautura folositoare pentru sanatatea oamenilor si in special pentru sanatatea femeilor, deoarece contine o cantitate mare de calciu si vitamina D.

Bautura orez. Bautura orez este natural, original, fabricata din orezul italian organic. Are o aroma delicata, cu note dulci si un gust placut. Este, de asemenea, o alternativa excelenta la lapte. Indeparteaza perfect setea si este potrivita pentru a gati o mare varietate de feluri de mancare, precum si includerea in meniul vegetarian. Compozitia bogata de minerale si vitamine ale bauturii ajuta la intarirea oaselor, imbunatateste digestia si metabolismul, elimina excesul de sare din organism.

Bautura orez cu migdale. Orezul cu migdale va surprinde in special, copiii. Aceasta bautura, e blanda, cremoasa, plina de nutrient si foarte aromata. Ajuta la mentinerea sanatatii oaselor si la eliberarea energiei musculare.

Interesul crescut pentru produse bio 

Avand in vedere interesul crescut pentru acest tip de produse, in ultimii ani se poate observa o crestere semnificativa a concurentei pe aceasta piata. In plus, aceasta afacere are o concurenta indirecta din partea hipermarketurilor, care aloca spatiu pentru produse ecologice. Avantajul magazinului online biomania.ro cu produse certificate bio, in comparatie cu concurentii de pe piata, poate fi varietatea produselor natural bio oferite, calitatea serviciilor oferite, informatii utile si sfaturile pe care angajatii magazinului online le pot oferi clientilor.

O atentie speciala a programelor de marketing se acorda, pe perioada Postului Craciunului si a Postului Pastelui, bauturilor vegetale bio, care sunt folosite cu incredere de clientii vechi si de clientii potentiali, care intra pentru prima data in magazinul online. Biomania.ro nu este numai un magazine online cu produse certificate ecologic, ci si un prieten de incredere care doreste binele si sanatatea clientilor, ceea ce il face sa fie lider pe acest segment de piata.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →