Bitdefender lanseaza aplicatia Drumul Cetatilor

Publicat pe 14 Aprilie 2016
BUCURESTI, 14 aprilie 2016 – Bitdefender, producator global de solutii de securitate cibernetica, lanseaza „Drumul Cetatilor”, aplicatia de mobil ce invita la descoperirea monumentelor istorice din Romania, de la dave dacice, cetati si castele medievale, la biserici fortificate. Aplicatia care ii poarta pe utilizatori pe firul istoriei este disponibila pentru orice terminal mobil cu sistem de operare Android sau iOS si poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store.

„Drumul Cetatilor” ofera utilizatorilor informatii despre cele mai apropiate monumente istorice, fiind astfel ghidul de incredere pentru o vacanta in locurile cele mai pitoresti si incarcate de istorie. Fiecare fortificatie beneficiaza de o scurta descriere, de o fotografie care sa o faca mai usor de recunoscut si de informatii rutiere pentru a ajunge la destinatie.

„Bitdefender, ca brand romanesc, sustine si promoveaza in mod firesc valorile romanesti. Ne bucuram ca prin intermediul aplicatiei „Drumul Cetatilor” putem aduce mai aproape de utilizatori o bucata de istorie, imbinand traditia si securitatea. Speram ca aplicatia ii va ajuta pe toti cei care vor sa cunoasca mai bine istoria noastra, purtandu-i catre locuri care merita sa fie (re)descoperite”, a declarat Cristina Andrei, Global SEO & SM Manager, Bitdefender.  

Odata ajuns in apropierea unui obiectiv, utilizatorul poate da „check-in”, securizand astfel monumentul, si capatand in acelasi timp un rang medieval ce este rasplatit cu o solutie de securitate Bitdefender.  

Aplicatia „Drumul Cetatilor” le propune utilizatorilor monumente istorice aflate pe teritoriul intregii tari, precum Cetatea Fagarasului, unul dintre cele mai importante centre administrative ale Transilvaniei, cetate cucerita de voievodul Mihai Viteazu si fosta resedinta a Bisericii Greco-Catolice, Fortificatia de la Cisnadioara, monument reprezentativ al artei romanice in Transilvania, sau Cetatea Ineului, resedinta de vara a principilor transilvaneni. 

Securizati cat mai multe monumente istorice medievale, parcurgand firul istoriei, cu aplicatia „Drumul Cetatilor” pentru a va pastra dispozitivele personale, PC, smartphone sau tableta, in siguranta.  

Despre Bitdefender®

Bitdefender este o companie de securitate informatica cu activitate la nivel global, care livreaza solutii de securitate in peste 100 de tari, printr-o retea complexa de distribuitori si parteneri. Inca din anul 2001, Bitdefender a produs solutii de securitate pentru piata rezidentiala si corporatii, premiate la nivel mondial, devenind lider global in furnizarea de servicii de virtualizare si tehnologii cloud. Prin cercetare si dezvoltare Bitdefender a ridicat cele mai inalte standarde ale excelentei in securitate IT detinand tehnologia numarul unu si formand aliante cu cei mai cunoscuti furnizori de servicii de virtualizare si cloud. 

Domenii: IT

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!