BizTool.ro și JURIDICE.ro demarează un parteneriat strategic pentru consolidarea comunității antreprenoriale din România

Publicat pe 22 Mai 2019
BizTool.ro, platforma cu ajutorul căreia antreprenorii găsesc toate serviciile necesare pentru firma lor, și JURIDICE.ro, proiect al Societății de Științe Juridice, lansează un parteneriat prin care doresc să ajute la consolidarea comunității antreprenoriale în România. Astfel, avocații care fac parte din comunitatea JURIDICE.ro vor fi disponibili și pe platforma BizTool.ro.

BizTool.ro este un marketplace de servicii powered by start-up.ro și este destinat antreprenorilor români care vor să facă primii pași în afaceri sau care vor să-și dezvolte afacerile deja existente, dar și specialiștilor în diferite domenii ce țin de dezvoltarea unui business care vor să-și ofere expertiză.

Orice specialist sau organizație profesională poate să folosească BizTool.ro pentru a găsi noi clienți și pentru a putea fi promovați mai departe în rețeaua InternetCorp, prin site-urile Start-up.ro și Wall-Street.ro.

JURIDICE.ro este un proiect al Societății de Științe Juridice. Prin JURIDICE.ro, Societatea de Științe Juridice promovează în lumea juridică nevoia construirii unei societăți bazate pe cunoaștere.

Scopul parteneriatului dintre BizTool.ro și JURIDICE.ro este de a crea și consolida o comunitate interconectată de specialiști și de a oferi servicii concrete antreprenorilor care au nevoie de ajutor în lansarea și dezvoltarea afacerilor. Promovăm valoarea și cooperatea încercând să devenim parte integrată a ecosistemului antreprenorial din România.

Despre BizTool.ro

BizTool.ro este primul marketplace care vizează să aducă la un loc comunitatea de antreprenori din România, cât și cea de freelanceri. Orice antreprenor poate apela la specialiștii din platformă, iar experții pot câștiga noi clienți și contracte suplimentare. BizTool.ro oferă interacțiune personalizată în funcție de preferințele utilizatorilor în site. Mai mult, consultanții prezenți în platformă sunt listați cu tarife, date de contact și descriere și sunt selectați în funcție de specializare.

BizTool.ro este un proiect independent, susținut de start-up.ro, principalul portal de informație pentru antreprenorii și startup-urile din România. Mai multe detalii despre categoriile disponibile pe platformă și o listă a consultanților disponibili regăsiți pe biztool.ro. 

Despre JURIDICE.ro

Din anul 2004 JURIDICE.ro informează în permanentă comunitatea profesioniștilor dreptului cu privire la organizarea de evenimente de interes, din domeniul juridic, de afaceri și alte domenii de interes pentru juriști. Din anul 2016 JURIDICE.ro a organizat ateliere juridice, în cadrul cărora se discută în cerc restrâns, cu referiri științifice punctuale. Atelierele sunt destinate exclusiv profesioniştilor dreptului. În cadrul atelierelor se discută probleme juridice, nu speţe şi/sau politici publice.

Pentru întrebări și informații de presă, vă rugam contactați:

BizTool.ro

office@biztool.ro 

https://biztool.ro/

JURIDICE.ro - Daria Niculcea

contact@juridice.ro

https://www.juridice.ro

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →