Black Friday la angajari!

Publicat pe 11 Noiembrie 2019
GoJobs.ro, cea mai revolutionara platforma de recrutari online anunta o super promotie pentru angajatori in perioada 11-16 noimebrie. Orice firma care lanseaza o prima campanie in aceasta perioada, primeste 75 credite (in valoare de 150 lei) bonus de testare.

Reamintim ca platforma GoJobs.ro s-a lansat de doar cateva saptamani, insa rezultatele sunt spectaculoase; cateva sute de firme s-au inscris deja pe platforma pentru a derula campanii de angajare.

GoJobs.ro revolutioneaza recrutarile online, permitand angajatorilor sa trimita oferte de job direct pe telefon candidatilor inscrisi. Momentan, sunt aproape 60.000 candidati inscrisi, in special muncitori calificati si necalificati. Cei de la Gojobs afirma ca "9 din 10 candidați răspund de obicei in primele 4 ore de la demararea campaniei." Ceea ce pentru firmele care au nevoie urgenta de angajati reprezinta un beneficiu semnificativ.

Chiar si Lorand Szasz, unul din cei mai cunoscuti speakeri de business din Romania, le-a recomandat urmaritorilor sai de pe Facebook sa utilizeze aceasta platforma.

"Daca te gandesti de ce sa angajezi pe Gojobs.ro, hai sa-ti spun cateva motive, avand in vedere situatia fortei de munca din Romania, in special pe segmentul de personal muncitor, calificat sau necalificat:

✔azi trimiti oferta de angajare catre candidatii potriviti, maine ai deja datele de contact ale candidatilor care au acceptat oferta ta de angajare. RAPID

✔lansarea unei campanii de angajare este foarte SIMPLA. Nu ai nevoie de cunostinte deosebite de HR, pentru a pregati anuntul;

doar raspunzi la cateva intrebari legate de postul pentru care vrei sa angajezi.

✔si daca nu gasesti astazi candidatii potriviti printre cei inscrisi, bifeaza si vei fi primul notificat cand se vor inscrie candidati care corespund cerintelor tale.

Intra pe GoJobs.ro, apesi pe "Inregistrare firma", creezi un cont și apoi lansezi o campanie de angajari online. Din acelasi loc faci toata campania:  

- selectezi candidatii potriviti,

- generezi ofertele de job

- lansezi mesajele de angajare.

Totul intr-un singur loc si rapid.

Ai grija ca a doua zi sa iti verifici rezultatele. Suna-i cat de repede pe cei interesati. NU lasa concurenta sa ti-o ia inainte.

Hai, spor la angajari!"

Text preluat din mesajul transmis de catre Lorand Szasz la peste 40.000 de firme din Romania.

Firmele care doresc sa profite de acesta campanie pot accesa platforma de AICI https://gojobs.ro/business-register.html

Singura conditie impusa firmelor pentru a profita de acesta campanie este o plata minima de 2 lei.


sc cautajob srl

Oferte de job direct pe telefon. "Primul targ online de joburi, cu recrutare directa"  15-28 febr 2021

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!