Black Friday - Ocazia perfectă pentru a-ți comanda băuturile de Sărbători

Publicat pe 13 Noiembrie 2020
Cumperi mai mult, plătești mai puțin!

De Black Friday pe Alcool Discount sunt o mulțime de oferte de nerefuzat. Pentru tine Black Friday în magazinul online de băuturi poate reprezenta începutul pregătirilor pentru sărbători și zilele onomastice ce vor veni.

Astfel, perioada marilor reduceri de Black Friday va începe pe 13 noiembrie și va dura până pe 30 noiembrie. În tot acest timp, vei avea ocazia să vizitezi magazinul, să-ți alegi produsele dorite, să încerci produse noi și să te bucuri de multe oferte, iar la final să poți face o alegere super avantajoasă.

Pentru că ne dorim ca toți oamenii care intră pe site-ul nostru să aibă parte de o experiență cât mai plăcută și relaxantă, am pregătit pentru tine o selecție a celor mai bune, calitative și celebre băuturi.

Alcool Discount te așteaptă cu sute de reduceri și pachete promoționale la băuturi alcoolice din categorii importante, precum whisky, coniac, vin, șampanie, gin, rom, lichioruri și multe altele.

Nu există sărbătoare, eveniment sau petrecere fără băuturi alcoolice. Acestea ajută considerabil la întreținerea stării de bine și fac ca momentele plăcute să fie de neuitat. Delectează-te împreună cu familia și prietenii apropiați cu cele mai bune băuturi alcoolice. Gama variată de produse te ajută să alegi ceva ce ți se potrivește perfect. Poate vrei o băutură veche, un coniac cu poveste, un whisky de calitate sau o șampanie celebră… orice îți vei dori, de Black Friday poți avea!

Promoțiile de pe Alcool Discount sunt valabile în limita stocului disponibil, doar pentru comenzile online sau pentru comenzile plasate online, dar cu ridicare din magazine.

Avem trei locații, aflate în zone super accesibile:

  • AlcoolDiscount Tineretului - Strada Lanariei 93-95 (metrou Tineretului), sector 4,
  • AlcoolDiscount Tei - Strada Teiul Doamnei 13, sector 2
  • AlcoolDiscount Titan - Bucuresti, Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 41, bl. P 108, parter, sector 3.

Printre brandurile celebre distribuite de Alcool Discount se numără: Moet & Chandon, Veuve Clicquot, J&B, Jack Daniel`s, Glen Scanlan, Jim Beam, Jameson, Courvoisier, Metaxa, Remy Martin, Hennessy, Stalinskaya, Finlandia, Absolut, etc.

Așadar, Alcool Discount este magazinul online în care găsești toate băuturile tale preferate. Cumpără din timp tot ai nevoie pentru sărbătorile de iarnă care se apropie cu pași repezi. Cele mai importante categorii din site și-au suplimentat stocul de produse, iar noi le-am împodobit cu super oferte.

Have a nice drink!

Domenii: Retail

Digital Workforce SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!