Blitz lansează în parteneriat cu dezvoltatorul SOPRA programul Blitz LITORAL

Publicat pe 10 August 2022
Blitz în colaborare cu dezvoltatorul SOPRA face oportunitățile de investiții de la malul mării accesibile în toată țara, prin programul său special ”Blitz Litoral”. În fiecare oraș, în care are birou sau franciză, Blitz va oferi consultanță pe produsele investiționale ale dezvoltatorilor din zona de litoral a României, pentru a furniza toate informațiile necesare luării deciziei de investiție, precum și asistență în parcurgerea tuturor etapelor până la încheierea promisiunii de cumpărare.

Dezvoltatorul Sopra vine cu o ofertă extrem de atractivă pe piața românească cu un centru SPA și un hotel de 4 stele, precum și 3 complexe rezidențiale turistice de 14, 11 și 6 etaje, amplasate în stațiunile Saturn, Jupiter și Neptun.

Complexele turistice Sopra Resort se adresează în principal investitorilor dornici să aibă o locuință de vacanță la malul mării, care să le asigure, în afară de o vacanță liniștită pe litoral, un randament investițional garantat de minim 7% pe an și o recuperare a investiției în 10 ani la plată integrală.

Noul concept turistic lansat pe piață de dezvoltatorul Sopra sunt ”apartamentele de tip resort” - garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 camere și penthouse-uri care pot fi folosite ca locuințe permanente sau locuințe de vacanță ce pot fi, în restul timpului, date spre închiriere în regim hotelier.

Apartamentele resort cu terase generoase și vederi panoramice 360 grade spre mare și lac, vor fi vândute semifinisate sau finisate la cheie, dar și în varianta ”mobilat și utilat cu dotări de hotel de 5 stele”.

Pe lângă peisajul natural idilic - arie naturală protejată și lac din vecinătate, precum și marea la o sută de metri distanță, complexul turistic dezvoltat de Sopra Resort din Saturn, ce va fi finalizat în mai 2024, va mai include:

  • Un parc tematic pe o suprafață de 3.700 de mp pentru cei mici.
  • Piscină interioară și piscină exterioară cu loc de joacă pentru copii.
  • Plajă privată acreditată ”Blue Flag” care oferă garanția unei ape curate și a unei plaje bine întreținute.
  • Un restaurant deschis tot anul.
  • Un centru SPA în incinta complexului
  • Un loc de parcare pentru fiecare unitate locativă.
  • Servicii adiționale - spălătorie, concierge, baby sitting, ghid turistic pentru împrejurimi, etc.

Investițiile pe litoral au devenit foarte profitabile în ultimii ani, după ce municipalitatea Mangalia a reactualizat după aproape 20 de ani, PUG-ul municipal, care încurajează investițiile private în cele șapte stațiuni aferente Mangaliei.

Mangalia este astfel unul din puținele municipii din țară care a reușit să reactualizeze planul urbanistic general, respectând toate normele impuse de legislație în materie de urbanism și amenajarea teritoriului.

Pentru a fi un pol de atracție pentru investitori, municipalitatea a atras peste 60 de mln. Euro din fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii stațiunilor, astfel încât noile dezvoltări imobiliare să se încadreze în peisaj.

Pe un fond general de lucrări de renovare entuziaste, plus investiții private de modernizare a multor unități de cazare și a unor hoteluri emblematice pentru litoralul românesc, dezvoltatorul SOPRA și-a făcut în sudul litoralului planuri de dezvoltare imobiliară de peste 120.000 mp.

***

BLITZ este o companie antreprenorială românească de real estate care mai bine de 12 ani își îndeplinește misiunea de a face din nevoile locative ale oamenilor o prioritate, prin livrarea de servicii de consultanță imobiliară de cea mai înaltă calitate din poziția de lider de autoritate în piața imobiliară locală și națională.

Din 2020, BLITZ și-a extins modelul de business la scară națională printr-un mix de birouri proprii și agenții în sistem franciză. În prezent BLITZ are 23 de francize și birouri în toată țara, iar până în 2025, BLITZ intenționează să-și extindă prezența în 50 de orașe de pe teritoriul României și alte orașe importante de pe harta imobiliară globală, prin atragerea unui număr de 2.500 de colaboratori imobiliari.

Domenii: Imobiliare

BLITZ NETWORK S.A.

BLITZ este o companie antreprenorială românească de real estate care mai bine de 12 ani își îndeplinește misiunea de a face din nevoile locative ale oamenilor o prioritate, prin livrarea de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!