BLOCKBUSTER MEDIA anunță lansarea CONCURSULUI PE MESERII

Publicat pe 16 Iunie 2021
BLOCKBUSTER MEDIA anunță lansarea ”Concursului pe meserii” în perioada 21-25 iunie 2021, în cadrul proiectului ”Pregătire practică pentru profesioniștii de mâine – PROF-IN”. Acest proiect vine în sprijinul tinerilor elevi din învățământul secundar și terțiar non-universitar punând accent pe pregătirea lor în sectoarele economice cu potential competitiv conform SNC și din domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI. Concursul pe meserii este organizat în cadrul activităţii A.3.1 ”Organizarea și derularea unui concurs pe meserii” și se adresează elevilor care au efectuat și finalizat stagiile de practică în cadrul proiectului.

După finalizarea stagiului de practică fiecare membru al grupului țintă este încurajat și susținut să participe la concursul pe meserii prin care să prezinte un proiect utilizând competențele și cunoștintele dobândite pe durata stagiilor de practică.

Pentru Anul I de implementare, se vor selecta 5 elevi care au îndeplinit toate criteriile, urmând ca aceștia să beneficieze de un premiu în cuantum de 300 lei/premiant.

Selecția proiectelor se va face prin respectarea principiilor nediscriminării, tratamentului egal și transparenței, inițiativa fiind deschisă pentru toate persoanele care doresc să participe la concurs, în conformitate cu procedura de concurs realizată în cadrul proiectului.

Selecția elevilor din grupul țintă se realizează în condițiile respectării principiului egalității de șanse (etnie, sex, religie, dizabilități, categorie socială și orice alt criteriu).

Durata proiectului: proiectul se desfășoară pe o perioadă de 24 de luni

Valoarea totală eligibila a proiectului: 2.372.979,34 lei

Proiectul „Pregătire practică pentru profesioniștii de mâine – PROF-IN” este cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axă prioritară 6 - Educație și competențe

Pentru mai multe detalii vizitați website-ul www.prof-in.ro

Date de contact:

BLOCKBUSTER MEDIA SRL

CUI: RO 14525205

Reg.Com.: J40/2183/2002

Tara: ROMANIA

Adresa: MUNICIPIUL BUCURESTI, SECTOR 2, SOS. PANTELIMON,

NR. 247, BL. 54, SC. 1, ET. 16, AP. 92

Județ: BUCURESTI

Domenii: Media, Educatie

ASIAMI Concepts & Crafts S.R.L.

lansarea CONCURSULUI PE MESERII 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!