Boots sau totul despre ghetele must-have ale noului sezon

Publicat pe 23 Septembrie 2020
Începutul sezonului rece vine la pachet cu cea mai mare fashion dilemma de până acum.

Ce vom purta în această toamnă-iarnă depinde mai puțin de tendințe și mai mult de ceea ce ne rezervă viitorul. Între lucrul de acasă în haine comode, visuri de city-break și dorința de socializare cu stil, un lucru rămâne cert- bocancii și ghetele fără toc vor face legea străzii, iar DEICHMANN îți prezintă  ghidul de sezon pentru a alege perechea potrivită.

Bocancii și botinele, numite generic “boots” pe catwalk, marchează  momentul în care ne luăm rămas bun de la sneakers cu design elaborat și începem să ne bucurăm de noile tendințe minimal. Simplitatea studiată a acestor încălțări adaugă un strop de coolness oricărei ținute de toamnă, fie că ai ieșit în parc cu cățelul sau la cel mai chic eveniment din oraș.

Style tip: gleznele rămân mereu la căldură, departe de ochii audienței. Shopping plăcut!

Urban boots – Casual sau eleganți, cu capse & șireturi de alpinist, din piele sau velur, ghetele înalte sunt cea mai bună alegere pentru un outfit ce conține denim sau lână în orice proporție. Începe să investești și în șosete ce depășesc linia gleznei și asortează-le cu ghetele preferate!

Combat boots- Numiți și bocanci sau anfibes, acestea au depășit de mult destinația condițiilor climatice incerte pentru a urca în topul preferințelor stiliștilor. De la shorts la costume în două piese, sunt alegerea câștigătoare pentru un outfit bine structurat. Sezonul următor se vor purta inclusiv cu ținute sartoriale de vară, așa că investește din timp în varianta all back!

                                

Chelsea boots- ne întoarcem în anii ’80 când moda disco-grunge cucerea lumea bună a cluburilor de noapte și primii “tractorași” apăreau în pictorialele de modă din reviste. Varianta Chelsea cu talpa XXL robustă se întoarce în garderoba noastră și va rămâne pentru câteva sezoane. Poartă acest model cu un chubby coat colorat din blană ecologică - pentru a le îndulci look-ul sau cu o geacă de piele cu capse pentru a le maximiza potențialul de a face impresie.

Texas boots- Louis Vuitton îi readuce anul acesta în lumina reflectoarelor alături de rochii-camașă și fuste cu volane și la nivel mondial începe o nouă poveste de dragoste între ghetele de cowboy și fashionistas. Găsesști o variantă în fiecare vitrină, însă noi te sfătuim să optezi pentru cei cu formă masculină și inserții de piele colorată. 

Descoperă întreaga colecție DEICHMANN în magazine și online, pe www.deichmann.com/RO.

Domenii: Retail

SC Field Activation SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →