bpv Grigorescu Stefanica, avocatii DENT ESTET in cea mai mare tranzactie din domeniul serviciilor stomatologice din Romania

Publicat pe 21 Aprilie 2016
bpv Grigorescu Stefanica a consiliat lantul de clinici stomatologice DENT ESTET si pe fondatorul acestuia, Oana Taban, la semnarea acordului prin care liderul pietei de servicii medicale din Romania, MedLife, a achizitionat pachetul majoritar al grupului de firme DENT ESTET.

Echipa de avocati bpv Grigorescu Stefanica a fost coordonata de avocatii parteneri Daniel Stefanica si Catalin Grigorescu si a oferit DENT ESTET consultanta juridica pe intregul parcurs al negocierilor dintre partile implicate, cu privire la toate aspectele de drept societar, fuziuni si achizitii, drept imobiliar, dreptul muncii si fiscalitate implicate in desfasurarea tranzactiei. Din echipa de avocati a facut parte si Alina Melcescu (avocat senior), precum si alti membri ai bpv Grigorescu Stefanica.

„DENT ESTET este liderul pietei de stomatologie din Romania si o organizatie unica din perspectiva modelului de business, intr-o bransa in care regula o reprezinta practicile mici, de cateva scaune stomatologice. Ne bucuram ca am participat la o tranzactie care aduce impreuna doua grupuri ce ocupa pozitia de lider in topul pietelor in care activeaza. Acesta este un moment marcant al unei colaborari de lunga durata pe care o avem cu DENT ESTET si ne onoreaza ca am avut ocazia sa le sprijinim si de aceasta data, prin expertiza noastra juridica, eforturile de dezvoltare a business-ului.", a explicat Catalin Grigorescu.

„Echipa bpv Grigorescu Stefanica ne-a fost indispensabila in aceasta tranzactie, al carei succes a depins si de profesionalismul, flexibilitatea si promptitudinea avocatilor din aceasta echipa. Suportul juridic de care am beneficiat a fost, ca intotdeauna pe parcursul lungii noastre colaborari, dublat de o intelegere temeinica a provocarilor si oportunitatilor de business din piata in care activeaza compania noastra, ceea ce ne-a dovedit ca avem alaturi niste parteneri de incredere.", a adaugat Oana Taban, CEO si fondator DENT ESTET.

Prima parte a anului 2016 a marcat o accelerare considerabila a activitatii departamentului de fuziuni si achizitii din cadrul bpv Grigorescu Stefanica, avocatii fiind implicati in incheierea unor tranzactii relevante la nivel regional si international, printre care: achizitia de 920 de milioane de dolari a Key Safety Systems de catre conglomeratul chinez Joyson Electronics, una dintre cele mai mari din domeniul auto din 2016, tranzactia prin care compania americana de IT Riverbed Technology a preluat compania germana Ocedo sau investitia de tip serie B a fondurilor de investitii Acton si CommerzVentures in valoare de 8 milioane de euro in compania Mambu, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii software bancare. Pe masa echipei se afla in acest moment proiecte de M&A in desfasurare in sectoarele financiar-bancar, materiale de constructii, agricultura, shipping.

Domenii: Afaceri, Farma, Economie

Grigorescu, Stefanica si Asociatii SPARL

bpv Grigorescu Stefanica este o societate romaneasca independenta de avocati, cu o oferta completa de servicii pentru proiecte si litigii complexe si cu o combinatie unica de competente juridice si...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!