BRABUS – high-end tuning în România by Project 85 Automotive

Publicat pe 21 Septembrie 2020
Piața auto din România este în plină schimbare, spun specialiștii - în locul mașinilor vechi și zgomotoase apar din ce în ce mai multe SUV-uri premium în culori năucitoare sau limuzine care duc confortul la rang de artă. Ce nu știu ei, însă, este că tuning-ul și personalizarea acestor bolizi a ieșit de mult din zona de underground și a devenit un trend printre consumatorii “upper class”.

        Dacă în urmă cu 5-6 ani era “cool” să vezi o mașină cu jante vopsite în roșu burgundy și colantată cu diverse forme geometrice, acum este de ajuns doar să etalezi câteva sigle micuțe și cu mare însemnătate pentru pasionați – un “B” montat strategic în grila centrală sau poansonat pe tips-ul unei evacuări poate face furori. 

          “B”-ul vine, bineînțeles, de la BRABUS, celebrul tuner german dedicat mărcii Mercedes-Benz. Acesta oferă soluții de tuning inedite și absolut impresionante, atât în ceea ce ce privește exteriorul mașinilor producătorului nemțesc, cât și al interiorului. Astfel, un produs care este deja premium devine exclusivist prin montajul retrofit al unor repere precum: elemente de aerodinamică, admisii de aer din carbon, kit-uri widebody, sisteme de evacuare sport cu flapsuri controlate electronic, jante aliaj, lumini ambientale cu LED suplimentare celor de fabrică și așa mai departe.

          Unul dintre superstarurile pentru care BRABUS oferă nenumărate opțiuni de personalizare cu puternic impact vizual este modelul Mercedes G-Class, accentul punându-se pe varianta G63 AMG. Offroader-ul premium suprem poate atrage și mai multă atenție când se prezintă cu un kit exterior BRABUS WideStar. Acesta înlocuiește complet bara față și bara spate de fabrică și adaugă lumini cu LED auxiliare care sporesc siguranța șoferului, vine cu aripi noi ce lățesc întreaga mașină cu 10 cm acordându-i astfel o notă extrem de sportivă wagen-ului german. Pe lângă toate acestea, suplimentar, se pot alege inserții din carbon pentru capotă, faruri sau plafon care să completeze look-ul excentric, dar în același timp rafinat.

          În România, produsele BRABUS sunt disponibile prin dealerul autorizat Project 85 Automotive, care este și cel mai mare reseller din Sud-Estul Europei al tunerului. Cu un portofoliu de zeci de supercar-uri modificate și personalizate până în acest moment, Project 85 Automotive domină piața locală de tuning, oferind garanție pentru toate produsele comercializate, certificare TUV pentru Europa dar și servicii premium de cea mai înaltă calitate. Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul Project 85 Automotive sau pe paginile oficiale de Facebook și Instagram.

Domenii: Auto

GATO ENTERPRISE SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!