Brandul de bijuterii Malvensky sustine excelenta in tenisul romanesc si semneaza trofeul Luceafarul

Publicat pe 5 August 2022
Partener oficial al turneului de anvergura WTA 125 - BCR Iasi Open, brandul de bijuterii Malvensky, condus de Malvina Cservenschi, devine prima companie de bijuterii romaneasca care creeaza trofeele invingatorilor, premiind intr-un mod autentic performanta la cel mai inalt nivel.

"Pentru turneul de la Iasi, am tradus unul dintre cele mai cunoscute motive traditionale romanesti, un simbol suprem de iubire si lumina intr-un trofeu care uneste valorile Malvensky cu esenta sportului alb: determinare, viziune, disciplina, imaginatie, curaj, inovatie. 

Trofeul este suflat cu aur si pus in evidenta pe o baza de marmura de Ruschita. Trofeul pe care l-am creat special pentru aceasta competitje este Inspirat din poemul Luceafarul scris de Mihai Eminescu chiar la Iasi, o poezie de referinta alcatuita din 98 de strofe si care a durat 10 ani pentru a fi finalizata. Aceasta energie, forta si dorinta a poetului de a traduce divinitatea si umanitatea deopotriva intr-o opera unica a lasat in urma o idee nemuritoare: devenim cea mai buna versiune a noastra atunci cand visam si actionam, fara oprire si cu daruire, in numele dorintelor noastre cele mai arzatoare. Imi doresc ca acest trofeu sa fie mereu, pentru castigatorul sau, un reminder al puterii umane de a-si depasi limitele prin disciplina si incredere in sine.” Malvina Cservenschi, CEO & Founder Malvensky

Fiecare creatie Malvensky isi propune sa te aduca mai aproape de ceea ce este cu adevarat pretios: valorile si spiritul autentic al fiecarui popor. Onorand traditii prin bijuterii pline de semnificatie si putere, celebram frumusetea si armonia la nivel de excelenta si inovatie.

Infiintata in 2012, compania are astazi 19 angajati si detine un shop online, https://www.malvensky.com/, cat si Casa de Bijuterii situata in Bulevardul Lascar Catargiu 46, unde isi asteapta clientii pentru o experienta absoluta, intr-o calatorie a traditiilor declinate in creatii din aur, diamante si pietre pretioase.

Domenii: Lifestyle

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!