Brandul de parfumerie Testament Collection anunță o schimbare în structura de proprietate

Publicat pe 15 Martie 2023
Testament Collection, brandul fondat de românul Bogdan Vlad în vârstă de 35 de ani, anunță o schimbare majoră în structura sa de proprietate.

După mai puțin de 5 ani de existență pe piața parfumurilor de nișa, brandul a fost achiziționat în proporție de 50% de doi mari retaileri, Opatra London și Amory.

Testament Collection a câștigat rapid recunoaștere în întreaga lume, fiind disponibil în magazine de specialitate, de parfumerie de nișa din Londra, Dubai, Osaka, Paris și altele. Acest lucru se datorează calității produselor sale și dedicării fermecătoare a fondatorului său, Bogdan Vlad. Cu o cifră de afaceri de aproape 3 milioane de euro, Testament Collection a atras atenția industriei parfumurilor de nișa.

Cu această tranziție, Testament Collection se pregătește să lanseze trei colecții noi, dintre care două colecții de produse pentru casa, marcând astfel o nouă direcție în strategia sa de afaceri. De asemenea, brandul urmează să deschidă mai multe magazine în Regatul Unit, consolidându-și poziția pe piața parfumurilor de nișa.

Testament Collection a fost prezent la nenumărate târguri și expoziții de-a lungul anilor, care au contribuit la creșterea notorietății brandului. Desi Romania reprezintă doar un procent mic din comunitatea brandului, Testament Collection lucrează constant pentru îmbunătățirea experienței de shopping a clienților din România și din întreaga lume.

Acesta este un moment istoric pentru Testament Collection și pentru fondatorul său, Bogdan Vlad, care a creat un brand care a atras atenția internațională în doar câțiva ani de existență. Aceștia sunt doar primii pași în direcția creșterii brandului, și suntem siguri că viitorul va aduce noi și mai mari realizări.


Storyfy

Agentie de PR

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!