Brichete din lemn de la Tomibena.ro si avantajele utilizarii combustibililor bio din lemn

Publicat pe 4 Ianuarie 2018
Sezonul rece reprezinta fara doar si poate o perioada plina de bucurie dar si de provcari avand in vedere ca una dintre particularitatile de baza ale acestei perioade sunt temperaturile scazute care genereaza un consum mult mai ridicat de resurse pentru a ne putea incalzi locuintele si desigur pentru a ne putea simti confortabil.

Pretul combustibililor clasici de afla intr-o continua crestere si acest lucru poate fi observat cu usurinta de fiecare dintre noi la sfarsitul fiecarei luni. O alternativa foarte buna pe care o avem la clasici combustibili sunt brichetele din lemn, combustibili foarte practici si care ne pot scuti de numeroase cheltuieli, astfel ca sezonul rece nu va mai fi unul atat de problematic din punct de vedere financiar.

 Brichetele din lemn se pot achizitiona astazi foarte simpluavend in vedere faptul ca acest tip de combustibili au devenit la ora actuala foarte populari in intreaga lume, fapt pentru care numeroase magazine comercializeaza astfel de combustibili. Un astfel de magazin este si Tomibena.ro, magazin unde puteti regasi o gama larga de brichete din lemn de calitate superioara. Iata cateva avantaje ale utilizarii acestor combustibili in detrimentul celor clasici.

 Eficienta spatiului de stocare.

 Unul dintre avantajele majore ale brichetelor din lemn este dat de faptul ca acestea sunt foarte usor de depozitat gratie faptului ca au dimensiuni mici spre deosebire de lemnul clasic care ocupa destul de mult spatiu, oricat de mult l-am aranja. Mai mult decat atat, aceste brichete de lemn sunt si foarte usor de transportat acolo unde este nevoie de el gratie acestui fapt si care constituie desigur un avantaj major.

 Eficienta energetica.

 Chiar daca gazul si lemnul sunt resursele energetice cele mai des utilizate pentru incalzirea locuintelor, cert este faptul ca acestea au o eficienta destul de limitata spre deosebire de aceste brichete care gratie caracteristicilor au un ritm de ardere mult mai controlat, iar datorita procentului de umiditate mai scazut, acestea sunt mult mai eficiente. Mai mult decat atat, tot la acest capitol, tot un avantaj il constituie si faptul ca datorita umiditatii scazute a acestor brichete, ramane foarte putina cenusa in urma arderii, astfel ca putem spune ca arderea este mult mai eficieinta decat in cazul lemnului, situatie in care cantitatea de cenusa ramasa este mult mai mare si adesea ne vedem pusi in situatia de a o curata din sobe.

 Combustibil ecologic.

 Tot un avantaj major il contituie si faptul ca brichetele din lemn reprezinta in esenta un combustibil ecologic, poate chiar cel mai ecologic combuistibil pe care il putem utiliza la ora actuala pentru a ne putea incalzi locuintele. In plus, cenusa rezultata in urma procesului de ardere poate fi utilizata drept fertilizator pentru plante gratie faptului ca aceasta contina un numar mare de minerale, esentiale pentru buna crestere a plantelor. Astfel, prin utilizarea acestor brichete, vom avea pe deoparte sansa de a ne bucura de o eficienta energetica mai insemnata, insa vom putea utiliza si cenusa ramasa drept fertilizator pentru diverse plante.

Domenii: Retail

SC ADA ONLINE SRL

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, blogger...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →