Bricomix.ro – Cuptoare incorporabile - Iti simplifica viata prin simpla apasare a unui buton

Publicat pe 18 Iulie 2017
Daca v-ati mutat recent intr-o locuinta noua sau vreti sa modernizati bucataria si sunteti in plin proces de studiere a pietei pentru cele mai bune oferte, cu siguranta achizitionarea unui aragaz va da batai de cap cel putin intr-o privinta: electric sau pe gaz?

In randurile de mai jos gasiti avantajele si dezavantajele acestor cuptoare incorporabile si electrice astfel incat la final sa luati o decizie in functie de preferintele dvs.

Economisirea si eficientizarea spatiului disponibil este o tema care preocupa o categorie mare de oameni, de la specialisti in design interior, pana la persoanele care dispun de spatiu redus sau oameni care vor sa-si organizeze locuinta intr-un stil minimalist.

Tehnologia din zilele noastre ne permite sa ne traim viata intr-un mod confortabil, fara sa depunem efort fizic intens. Astfel, putem apasa pe un buton, iar o masina intreaga de vase pot fi spalate intr-o ora.

Putem accesa camera de supraveghere video Wi-Fi din locuinta prin intermediul telefonului mobile sau orice alt device electronic care este conectat la internet.

Cuptoare electrice incorporabile – Avantaje si dezavantaje

Tehnologia a evoluat si in privinta aragazelor, astfel ca astazi exista cuptoare incorporabile care pot fi incastrate in mobilierul de bucatarie si care trebuie completate cu o plita electrica sau pe gaz.

Modernizarea si eleganta bucatariei

Un cuptor electric ofera in primul rand un avantaj estetic. Designul si culorile infrumuseteaza orice bucatarie, iar suprafetele netede sunt mai usor de curatat si mentinut. In acelasi timp, un design modern poate presupune costuri mai mari daca optati pentru un finisaj deosebit.

Simplitatea utilizarii a electrocasnicelor

Ati apasat pe cateva butoane si cuptorul s-a pus in functiune. Majoritatea cuptoarelor electrice au un ecran digital care afiseaza timpul, iar un sunet va anunta cand procesul de pregatire a mancarii este incheiat. In tot acest timp, va puteti ocupa cu alte activitati casnice.

Posibilitatea de a fi instalat in orice tip de spatiu

Ceea ce face cu adevarat deosebit acest tip de cuptor este faptul ca se poate instala in orice corp care dispune de un spatiu liber. Inainte de a achizitiona un cuptor incorporabil este necesar sa cunoasteti de cat spatiu liber dispuneti pentru a nu risca sa investiti intr-un echipamente care nu se potriveste cu dimensiunile spatiului existent.

Diferenta intre un cuptor pe gaz si unul electric

Lipsa unei flame va poate juca feste deoarece, in cazul in care nu ati ales programul potrivit pentru tipul de mancare pe care il pregatiti, aceasta poate fi slab gatitita sau, in cele mai rele cazuri, se poate arde sau poate ramane negatita in interior.

Investitie costisitoare, armotizata inca de la prima utilizare

Unul dintre dezavantaje este reprezentat de costul achizitiei deoarece plita electrica si cuptorul electric au preturi diferite. Acestea pot fi achizitionate impreuna sau separat, de la aceeasi firma sau de la firme diferite.

Echipamente cu dubla alimentare – Atat pe gaz cat si electrica

Deoarece functioneaza pe baza de electricitate, in cazul unei pene de curent cuptorul nu va functiona. De aceea, este foarte important sa achizitionati un produs care sa dispuna de o capacitate de dubla alimentare, atat pe gaz cat si electrica, pentru a evita in acest fel orice situatie neplacuta.

Date de contact

Pentru informatii cu privire la toata gama de cuptoare incorporabile si numeroase alte produse electrocasnice acceseaza magazinul online: www.bricomix.ro

Sau telefoneaza la numarul: 0732 610 473 .


AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →