Bricomix.ro - Masina spalat vase - Electrocasnice moderne pentru un stil de viata complex

Publicat pe 17 Iulie 2017
Daca in trecut, masinile de spalat vase erau utilizate preponderent in bucatariile locatiilor precum restaurante, cantine, acolo unde masurile de igiena sunt stricte si unde rulajul constant impune spalarea unui numar mare de vase, in prezent aceste electrocasnice sunt prezente si in bucatariile moderne ale locuintelor.

O masina spalat vase determina atat economia timpului cat si a resurselor energetice si este practica, curatand si dezinfectand eficient vasele spalate.

Recomandarile specialistilor Bricomix.ro pentru alegerea masinii de spalat vase potrivite necesitatilor tale

Categoria masini de spalat vase oferita de Bricomix.ro ofera o varietate de modele, ce se deosebesc in functie de urmatoarele criterii: performanta, capacitate, functii si design.

Performanta

Performanta unei masini este masurata in eficienta de spalare a vaselor, acest lucru fiind influentat de treptele de spalare de care dispune.

Catalogul Bricomix.ro ofera toate specificatiile tehnice complete pentru a putea evalua si compara produsele din categoria masina spalat vase, spre achizitionarea modelului potrivit.

Capacitate si dimensiune

Spatiul de care dispuneti si unde va fi incorporata masina spalat vase influenteaza restrangerile de cautare. Astfel, evaluati doar masinile cu dimensiuni potrivite celor masurate de dvs.

In cazul in care mobilati bucataria pentru prima data si aveti nevoie de o masina cu capacitate mare, alegeti masina spalat vase cu capacitate mare si functiile dorite, dupa care alegeti mobila potrivita.

Exista foarte multe variante cand vine vorba de mobila de bucatarie care sa permita incorporarea diferitelor electrocasnice, pentru un aspect minimalist al bucatariilor.

Masinile de spalat vase de dimensiuni mici au capacitate mai mica decat cele de dimensiuni mari, insa functiile si programele pot fi la fel de performante, acestea permitand curatarea tigailor, oalelor, a paharelor sau veselei fragile.

Masina spalat vase trebuie aleasa in functie de frecventa cu care va fi utilizata, spatiul in care va fi amplasata si functiile cu care este prevazuta.

Functii si programe

Masinile de spalat vase fac parte din categoria de electrocasnice moderne, potrivite unui stil de viata modern, care implica organizare si economia tuturor resurselor, cea mai importanta dintre acestea fiind timpul.

Cele mai multe modele de masina spalat vase profesionale au un program de spalare rapida, recomandat in zilele in care desi masina nu este plina, doriti sa le curatati pe cele utilizate, iar cele din ultima generatie au integrate programe de spalate si igienizare a biberoanelor si program de uscare.

Design

Design-ul masinii de spalat vase ramane criteriul care tine in totalitate de ideile de renovare pe care le vizualizati sau de tehnologia si mobilierul deja existente in bucataria dvs.

Facand parte din categoria electrocasnicelor incorporabile, puteti selecta un model care poate sa nici nu fie expus, fiind incorporat in mobila in mod corespunzator.

O investitie inteligenta pe termen lung

Beneficiile investitiei in produse si electrocasnicele de ultima generatie sunt nelimitate si isi dovedesc aportul benefic de-a lungul anilor.

Toate articolele comercializate de Bricomix.ro sunt produse de calitate, apartinand marcilor cunoscute si consacrate in aceste domeniu.

Achizitionarea unei masini de spalat vase presupune:

Reducerea timpului petrecut cu spalarea vaselor in fiecare zi;

Economie - Consum redus de apa si energie electrica, si implicit economia banilor;

Curatare performanta si igienizare - Buretii de vase utilizati pentru spalarea manuala trebuie inlocuiti constant, din cauza bacteriilor ce se pot dezvolta pe ei. Masina spalat vase utilizeaza detergenti speciali conceputi pentru acest tip de aparat, care se gasesti in orice supermarket;

Luciu pentru pahare - Pe langa detergentii creati special pentru acest tip de aparat, exista si solutii pentru conferirea luciului, mai ales in cazul paharelor si diferite solutii pentru miros placut.

Date de contact

Consultati oferta diversificata de masini de spalat vase oferita de Bricomix, prin intermediul magazinului online: www.bricomix.ro

Pentru informatii suplimentare, puteti contacta serviciul de relatii cu clientii:

Telefon: 0732.610.473

Mail: office@bricomix.ro

Adresa: B-dul Eroilor, Nr.81, Jud.Ilfov (Bricomix Voluntari)

Domenii: Lifestyle

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →