Bricomix.ro - Un storcator de fructe este o alegere perfecta, mai ales in timpul verii. Care sunt avantajele utilizarii sale?

Publicat pe 27 Iunie 2017
Vara, cand atmosfera se incinge foarte tare si temperaturile devin caniculare, sucurile naturale din fructe sunt o alegere perfecta, atat pentru racorire, cat si pentru asigurarea aportului necesar de vitamine.

Tocmai de aceea, un storcator de fructe este alegerea perfecta, iar un asemenea aparat ar trebui sa se regaseasca in fiecare bucatarie.

Magazinul online Bricomix.ro iti asigura o multitudine de produse dedicate sanatatii umane, fiecare cu capacitati diferite, in functie de cerintele fiecarui client.

Acest magazin on-line colaboreaza cu producatori importanti precum Heinner, Beko, Phillips, Teka sau Gorenje, ceea ce denota faptul ca, indiferent de bugetul alocat sau de asteptarile clientilor de la un storcator de fructe, poate fi gasit un produs care sa se adapteze tuturor cerintelor.

Ce avantaje iti asigura un storcator de fructe?

Prepararea unor sucuri naturale se poate face din propria bucatarie si, de asemenea, se pot folosi mai multe tipuri de fructe, pentru asigurarea celor mai sanatoase gusturi dedicate prospetimii si naturaletii produselor de acest tip.

Un storcator de fructe se integreaza perfect in bucataria proprie caci dimensiunile sale sunt reduse, dar cu toate acestea dispun de o multitudine de capacitati.

Foarte multe storcatoare de fructe au un sistem inteligent de igienizare, intrucat suprafata sitei este neteda si permite o curatare usoara cu ajutorul unor unelte de bucatarie clasice, precum buretele, iar pulpa fructului poate fi indepartata mult mai usor.

De asemenea, sunt dotate cu un sistem anti-picurare, astfel ca pierderea inutila a sucului este impiedicata.

Storcatoare de fructe Heinner – Calitate si performanta maxima

Foarte multe astfel de electrocasnice includ si un blender si o rasnita, astfel ca tehnicile de preparare sunt multiple, putand fi preparate chiar si sucuri din legume sau un mix din fructe si legume. Storcatoarele de fructe produse de compania Heinner sunt create dupa acest principiu.

Unele storcatoare au si accesorii necesare intretinerii lor, precum o periuta de curatare, care ajuta la o igienizare mult mai facila.

Foarte multe storcatoare de fructe sunt dotate cu un sistem anti-alunecare, astfel ca degradarea sau distrugerea lor poate fi, foarte usor, evitata.

Bricomix.ro detine toate caracteristicile unui magazin profesional care iti asigura cele mai variate modele de storcatoare de fructe si legume. Mai ales in perioada caniculara, este o alegere perfecta. Achizitionarea unui asemenea produs se poate face foarte usor, intrucat, dupa alegerea produsului, se poate plasa comanda.

Date de contact

Bricomix.ro este un magazin on-line care permite ca orice comanda sa fie realizata si prin intermediul e-mailului, iar adresa la care se poate face acest lucru este office@bricomix.ro

Modalitatile de livrare sunt avantajoase, intrucat se pot realiza prin intermediul curierului propriu al companiei sau cu ajutorul firmelor independente de curierat. Plata se poate realiza cu ajutorul cardului de credit, prin virament bancar sau in numerar, in momentul in care comanda este livrata.

Aveti acces instant la toate caracteristicile produselor comercializate daca accesati magazinul online: www.bricomix.ro

Mai multe detalii puteti obtine la numarul de telefon 0732 610 473

Domenii: Lifestyle

AGENTIA FORTIN SRL

Agenția Fortin aduce împreună o echipă formată din artiști web design, art direction, copywriting, programare și SEO pentru a dezvolta concepte de comunicare profitabile.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →