Brit-ro.ro, compania care iti da posibilitatea de a-ti gasi un loc de munca in strainatate

Publicat pe 19 Mai 2016
Piata muncii este extrem de dezvoltata astazi, mai ales daca vorbim despre spatiul international, insa gasirea unui loc de munca in domeniul absolvit inca reprezinta o chestiune destul de problematica.

Piata muncii este extrem de dezvoltata astazi, mai ales daca vorbim despre spatiul international, insa gasirea unui loc de munca in domeniul absolvit inca reprezinta o chestiune destul de problematica. Datorita faptului ca numarul locurilor de munca este destul de redus la noi tara sau extrem de slab platite, tot mai multe persoane aleg sa isi indrepte atentia inspre job-uri puse la dispozitie de diverse state din spatiul international. Sistemul medical din tara noastra este destul de descurajator pentru cei mai multi dintre proaspetii absolventi, fapt pentru care de cele mai multe ori opteaza pentru un loc de munca in tari precum Marea Britanie sau Germania.

 Posibilitatile de a gasi un loc de munca intr-un stat european sunt destul de diversificate in conditiile actuale, astfel ca de cele mai multe ori persoanele aflate in cautarea unui loc de munca adesea aleg sa caute companii de recrutare in mediul online. In conditiile date, companiile de recrutare din mediul online au devenit o resursa extrem de importanta pentru toate persoanele care isi cauta un loc de munca in strainatate. http://www.brit-ro.ro/locuri-de-munca/ este site-ul firmei Brit-ro Consultancy,  companie de recrutare care pune la dispozitia solicitantilor numeroase oferte de munca in state precum Marea Britanie sau Germania.

 "Infiintarea unei companii de recrutare a devenit in conditiile actuale un strict necesar pe fondul unui deficit al locurilor de munca din Romania. La randul lor, multe dintre persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au devenit din ce in ce mai selective cu companiile de recrutare, mai ales daca ne referim strict la ultimii ani, fapt pentru care noi am ales intotdeauna sa oferim solicitantilor nostri incredere si profesionalism. La ora actuala compania noastra ofera posibilitatea de a opta pentru diverse locuri de munca atat in sistemul medical international, precum si in alte domenii de activitate, in state precum Anglia sau Germania” a declarat Andrei Lupse, Office Manager al Brit-ro Consultancy.

 Obtinerea unui loc de munca in strainatate prin intermediul companiei Brit-ro se realizeaza numai pe baza unui interviu pe care va trebui sa il sustineti cu angajatorul, acesta fiind unicul aspect de care aveti nevoie pentru a va asigura un loc de munca intr-un mediu in care veti fi tratat cu profesionalism si in care va veti putea dezvolta. Brit-ro.ro este compania de recrutare care va asigura o relatie de transparenta si de incredere intre angajatori si potentialii angajati ai acestora.

 Brit-ro.ro este o companie de recrutare online care a fost infiintata cu scopul de a aproviziona piata muncii din spatiul international cu o forta de munca profesionala si calificata prin asigurarea unor locuri de munca in state precum Marea britanie, Germania sau alte state din spatiul european. 

SC BRIT-RO CONSULTANCY SRL

0743803888

consultant@brit-ro.ro

https://www.facebook.com/Brit-Ro-Consultancy-247923662055729/

Domenii: Afaceri

SC ADA ONLINE SRL

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, servicii de...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!