BrunTek anunță finalizarea procesului de achiziție a echipamentelor de producție performante de peste 250 000 euro

Publicat pe 16 Octombrie 2018
BrunTek, unul dintre producătorii importanți de învelitori metalice din Prahova, anunță depășirea a peste 900 000 euro cifra de afacere pentru anul 2017 și finalizarea procesului de achiziție a echipamentelor de producție performante în vederea creșterii competitivității, finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

Consolidarea poziției de lider pe piață și creșterea cotei de piață

În următorii ani, BrunTek își propune ca obiectiv general consolidarea poziției pe piață și creșterea cotei de piață a companiei într-un domeniu competitiv, activitate în acord cu Strategia Națională de Competitivitate și Planul Regional de Dezvoltare.

Valentin Sandu, Director General BrunTek declară “Pentru compania noastră este o alegere strategică, care se bazează pe rezultatele obținute în acești ani de activitate. Soluțiile noastre au succes deoarece se adaptează fiecărui client în parte și nevoilor reale din piață. Trebuie să recunoaștem și faptul că astăzi clientul român, fie persoană fizică sau juridică, este foarte bine informat și știe ce își dorește. Deci încă de la început împărtășim aceleași valori comune: inovație, calitate la standarde internaționale, consultanță permanentă. Este o piață dinamică, cu foarte mulți jucători mari și mici, ceea ce ne bucură pentru că ne determină să fim mai buni decât eram ieri.

Un alt obiectiv adoptat este de a deveni lider pe piața locală și națională, în domeniul fabricării elementelor din metal pentru acoperiș, precum flasching-uri pentru închideri, sistem pluvial (jgheaburi și burlane) și elemente de structură ușoară din tablă zincată - profile Z,C, Epsilon și U, tablă dublu-falțuibilă și toată gama de accesorii de tinichigerie pentru latura de construcții rezidențiale (sorturi de streașină, borduri de fronton, dolii, coame, parazăpezi, jgheaburi rectangulare), oferind astfel clienților calitate și asigurând satisfacerea corespunzatoare și promptă a nevoilor acestora.

“Prin noua linie pe care am implementat-o anul acesta am dorit să arătăm angajamentul nostru față de client, un angajament pe termen lung, iar aici vorbim de generații. Am întâlnit oameni care înțeleg puterea unui producător și a unor servicii de calitate. Suntem foarte apropiați de fiecare client. Până la urmă noi îl ajutăm să își materializeze obiectivele, ceea ce este o onoare dacă stai să te gândești. Suntem în etapa în care ne consolidăm poziția pe piața internă. Am ajuns astăzi în acest punct și datorită partenerilor noștri interni și internaționali cu care avem o lungă colaborare bazată pe seriozitate, profesionalism și transparență", declară Oana Sandu, Director Executiv BrunTek.

Despre cele 3 mai obiective asumate de BrunTek în anii următori puteți citi mai multe pe blogul nostru.

Despre BrunTek:

BrunTek este un producător de învelitori metalice, cu capital 100% privat românesc, care activează în domeniul rezidențial și industrial. Companii mari precum TÜV Austria, UNILEVER, TYMBARK, PROCTLE & GAMBLE, LIDO GIRBEA ,PETROM, LUKOIL au ales BrunTek pentru a dezvolta proiecte.

Produsele și soluțiile BrunTek întrupează forma viziunilor noastre asupra viitorului: calitate și eficiență.

Ne adresăm profesioniștilor din domeniu, dar și clienților care doresc un grad înalt de confort și profesionalism. Află mai multe pe www.bruntek.ro

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →