Bucharest Global Game Jam 2017: start creare joc!

Publicat pe 19 Ianuarie 2017
Global Game Jam, cel mai mare eveniment dedicat crearii unui joc din lume, va avea loc, anul acesta, intre 20-22 ianuarie, in 95 de tari. In Romania, evenimentul va incepe vineri, 20 ianuarie, de la ora 16:00, la TechHub Bucuresti (Strada Nicolae Filipescu 39-41, Sector 1, Bucuresti). Peste 70 de participanti sunt asteptati sa faca un joc in doar 48 de ore.

Creativitate, inovatie si pizza 

In cadrul Global Game Jam, participantii concep un joc, pornind de la o tema data. In Bucuresti, jocul creat poate fi digital sau non-digital (boardgame). Pana la ora actuala peste 70 de persoane s-au inscris la eveniment pentru a fi autori de jocuri, pentru multi dintre ei acesta fiind primul lor joc. Evenimentul pune pret pe creativitatea si abilitatea de a inova a participantilor, care sunt incurajati sa vina cu idei cat mai interesante si trasnite. Pizza este un element de nelipsit in cadrul acestui eveniment si desigur va fi servita undeva la miezul noptii. 

Pentru entuziasti, de catre entuziasti

Bucharest Global Game Jam 2017 a fost facut posibil printr-o campanie de finantare colectiva (crowdfunding) pe platforma Kickstarter inca din Decembrie. Membri pasionati din comunitatea globala de creare de jocuri (game developers) au sustinut proiectul, facandu-l asfel posibil. Bucharest Global Game Jam 2017 este un eveniment creat de catre comunitatea de game developeri, pentru game developeri, evenimentul din Bucuresti fiind singurul loc in care Global Game Jam se va desfasura in Romania.

Despre Global Game Jam

Global Game Jam este cel mai mare eveniment de creare de jocuri, intr-un weekend, din lume. Creat in 2009, se afla la editia a 8-a, desfasurandu-se simultan in 95 de tari, in peste 700 de locatii. Global Game Jam este la a 5-a editie in Romania si pentru a 3-a oara in Bucuresti. Cu peste 70 de participanti inscrisi, Bucharest Global Game Jam 2017 va fi un eveniment de neuitat. In cadrul evenimentului desfasurat la TechHub Bucuresti, pizza va fi livrata de catre Domino’s Pizza.

Rares Chirita - organizator Bucharest Global Game Jam 2017

+40742276044, chirita.rares@gmail.com

Bucharest Global Game Jam http://globalgamejam.org/2017/jam-sites/techhub-bucharest

Facebook: https://www.facebook.com/ggjbucharest/

Domenii: IT

Bucharest Global Game Jam

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!