Buchete de flori si aranjamente florale pentru petrecerile corporate

Publicat pe 3 Decembrie 2018
La final de an, foarte multe companii aleg sa petreaca cu angajatii si sa inchine un pahar de sampanie pentru rezultatele bune care s-au asezat pe hartie si pentru ca anul care vine sa fie mai prosper. Organizeaza o petrecere de Craciun eleganta si festiva astfel incat angajatii sa se simta apreciati si importanti pentru companie.

La final de an, foarte multe companii aleg sa petreaca cu angajatii si sa inchine un pahar de sampanie pentru rezultatele bune care s-au asezat pe hartie si pentru ca anul care vine sa fie mai prosper. Organizeaza o petrecere de Craciun eleganta si festiva astfel incat angajatii sa se simta apreciati si importanti pentru companie.

Foarte important atunci cand organizezi o petrecere de Craciun pentru angajati este sa creezi o atmosfera calda, primitoare, astfel incat acestia sa se simta confortabili si relaxati. Pe langa alegerea locatiei, meniului si momentelor artistice, este foarte important sa tii cont si de detalii, iar florile sunt cele care completeaza atmosfera cu mai multa veselie si culoare. Mai jos sunt cateva sfaturi pe care sa le iei in considerare:

Alege aranjamente florale in functie de tematica petrecerii

Daca organizezi o petrecere in stil Hawaian, este evident ca nu poti alege aranjamente florale care contin brad sau conuri de pin, doar pentru ca este o petrecere organizaa pentru sarbatorirea Craciunului. Daca organizezi evenimentul la munte, in incinta unui restaurant traditional, este mai putin probabil ca un aranjament floral cu flori de primavara sa se potriveasca cadrului si atmosferei. Alege aranajamente florale care sa se incadreze in tematica petrecerii si care sa creeze atmosfera dorita. Florile aduc veselie, culoare si frumusete. In plus, acestea simbolizeaza prosperitatea.

Opteaza pentru aranjamente florale care se incadreaza in bugetul tau

Fa o lista de lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere: locatie, catering, sonorizare, momente artistice, cadouri, fotografi, lista de invitati. Pune-le pe toate pe hartie si aproximeaza bugete pentru fiecare categorie. Chiar daca florile nu par o categorie suficient de importanta, este recomandat sa le pui pe lista si sa acorzi un buget suficient pentru toate acestea. Pe langa aranjamentele florale pentru mese, trebuie sa tii cont ca florile sunt ideale si pentru cadourile pentru angajati si parteneri. Numara mesele, invitatii si partenerii prezenti la eveniment, astfel incat sa estimezi suma corecta.

Alege o florarie care sa iti livreze comanda la destinatie

Un aspect aparent banal, dar destul de important, este livrarea florilor la destinatie. Pentru a nu aglomera organizarea evenimentului si a simplifica lucrurile, este potrivit sa alegi o florarile online care sa iti livreze intreaga comanda la destinatie, indiferent ca doresti sa faci petrecerea in Bucuresti, Timisoara, Constanta sau Brasov. In felul acesta, economisesti timp.

Floraria online Maison D`Or ofera o gama variata de aranjamente florale business si buchete de flori perfecte pentru aranjarea unei petreceri de Craciun. De asemenea, in cadrul acestui sortiment de flori, veti gasi si buchete de flori deosebite pentru a le oferi in dar doamnelor importante din companie. In plus, livrarea florilor la destinatie intra in comanda plasata online.

Domenii: Lifestyle

Wonder Flower SRL

Cand vine vorba de flori, am avea o mie de povesti sa iti spunem, dar cel mai bine reusim sa dam glas pasiunii noastre prin buchetele si aranjamente florale exclusiviste, create pentru a...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →