Business și spiritualitate, deopotrivă?

Publicat pe 29 Noiembrie 2022
Wayra Astrae - centru de dezvoltare personală si spirituală , în București

Business și spiritualitate, deopotrivă? 

O abordare spirituală te poate ajuta să te orientezi în noile provocări ale lumii businessului de azi, marcată de provocări fără precedent, iar un spirit pentru business te poate ajuta să plasezi activitatea ta în domeniul spiritualității pe locul potrivit în piață, pentru a ajunge exact la publicul țintă.

Pentru a le îmbina cu succes și naturalețe trebuie să fii expert în ambele domenii - este cazul Monikăi Puiu, fondatoarea Wayra Astrae.

Piața de coaching și spiritualitate din România se află în ascensiune

Cine are nevoie de consiliere și dezvoltare personală în anul 2022?

Pe scurt, mai toată lumea, în toată lumea.

Piața românească în domeniu este și ea în ascensiune pe toate segmentele: coaching, consiliere psihologică, consiliere spirituală.

Solicitările imprevizibile legate de pandemie și de războiul din Ucraina au venit cu provocări și presiuni uriașe pe zona de management a companiilor - nu numai în zona de top, dar și în cea de middle management și a profesioniștilor, inclusiv free-lanceri. Aceștia solicită din ce în ce mai mult servicii de coaching adaptate.

Datele referitoare la ofertele de spiritualitate sunt mai greu de obținut, în special pentru că acest domeniu este cât se poate de polimorf - este însă de anticipat că aici creșterile sunt mai mari. Este un domeniu unde expertiza individuală este determinantă, unde primează calitatea și noutatea experienței.

De exemplu: chiar dacă mai multe persoane din domeniu folosesc tehnici care se pot numi șamanice, sunt foarte puține persoanele care au urmat o inițiere completă, cu maeștri care cunosc principiile fundamentale de la sursă. Sunt mulți astrologi care realizează astrograme, dar numai la Wayra Astrae ți se oferă experiența de a „juca“ în propria astrogramă, de a o înțelege și de a-i integra activ mesajele pe care le are pentru tine în momentul dat în care este consultată. Astrologia este foarte populară, dar astrologia experiențială practicată la Wayra Astrae implică și o tehnică amintind de popularele constelații familiale, aflate la rândul lor în topul căilor de acces spre dezvoltarea personală cunoscute și practicate la noi.

Wayra Astrae și fondatoarea sa, Monika Puiu

Wayra Astrae este un centru de dezvoltare personală si spirituală care oferă workshop-uri și terapii holistice, facilitate de Monika Puiu și echipa de colaboratori Wayra.

Întreprinderea Monikăi Puiu se așază pe o poziție unică, de maxim avantaj, îmbinând expertiza de top în domeniul de business (în calitate de fost CEO de companie multinațională, Monika are 45 de ani de experiență în comerț internațional și management al afacerilor) și în domeniul spiritual (Monika are studii personale de astrologie și 15 de ani de formare continuă cu Judy Hall și școală de astrologie evoluționară, 7 ani de formare în practici șamanice în cadrul școlii ”Spirit of the Inca” și formare personală cu vindecători din Peru, 1 an de formare și 2 ani de practică în cadrul școlii Pure Brief Coaching). Cu alte cuvinte, poate vorbi pe limba oricărei persoane din domeniul de business, oferind ghidare spirituală autentică și adecvată.

Din 2018, Monika se dedică integral centrului Wayra Astrae pe care îl înființase la București în 2017.

În prezent ajută aici oamenii să integreze spiritualitatea în viața lor, folosind deopotrivă coachingul, terapiile șamanice și astrologia experiențială deprinsă de la maestra ei Judy Hall. Alte surse astrologice sunt Jeffrey Wolf Green, Zsuzsana Griga, Kaypatcha și Sandra Nicolaysen.

În paralel cu ceremoniile directe, și profitând de calitatea energiei de a călători nelimitat spațial, pe căile cuantice, Wayra Astrae oferă și ghidaje și terapii care se pot desfășura online, adresându-se direct unei mulțimi de clienți de peste tot din țară și din toată lumea. Conversațiile se pot desfășura în română, germană sau engleză.

Wayra Astrae ocupă un loc unic, dar firesc și necesar, pe piața dezvoltării personale din România, polarizată între business coaching și spiritualitate. Coaching, ghidajul, terapiile oferite de Monika Puiu se raportează la experiența de business (pe care Monika o cunoaște foarte bine, din interior) și folosește mijloace de acces care angrenează în egală măsură cuvântul, rațiunea, dar și calea de acces direct care este spiritualitatea. Mijlocitoare este chiar experiența directâ a fiecărui participant, pe care Monika știe să o catalizeze. Astfel, participând, fiecare client realizează activ că este agent al propriei dezvoltări, pe toate planurile, de la business la impasurile de viață și la evoluția spirituală.

Printre tinerii și foarte tinerii de azi au devenit foarte populare cristalele și uleiurile aromatice pe care însă nu toți știu să le foloească - la Wayra Astrae ei pot primi ghidaje.

Alături de Monika Puiu, la Wayra Astrae activează o serie de terapeuți, toți conectați cu domeniul spiritual. Prin invitații din străinătare de mare prestigiu pe care Monika îi aduce periodic, Wayra Astrae a devenit un reper pentru toți amatorii de dezvoltare personală care știu că astfel au ocazia unor întâlniri unice, cu potențial transformator.

“ Misiunea mea este să îndrum oamenii să acceseze puterea lor interioară”, spune Monika Puiu

Iată ce evenimente se vor desfășura în decembrie 2022 și ianuarie 2023 la Wayra Astrae:

În fiecare luni seara - de la ora 20.00: meditații ghidate cu Monika Puiu

3 decembrie 2022 -

Workshop cu Don Pascual Apaza Flores, Paquo (vindecător-șaman) din poporul Q’ero, Peru

13 decembrie 2022 -

Workshop astrograme experiențiale cu Monika Puiu

16 - 17 decembrie 2022 -

Expoziție cu vânzare: Ii de Breaza aduse de Anda Mănescu (iibreaza.ro)

18 decembrie 2022 -

Atelier Triunghiul Dramei cu terapeuta Violeta Constantinescu - parte dintr-o serie de ateliere pentru a ieși din drame!

21 decembrie 2022 -

Ceremonia Focului cu Monika Puiu

14 ianuarie 2023

Atelier Triunghiul Dramei cu terapeuta Violeta Constantinescu - parte dintr-o serie de ateliere pentru a ieși din drame!

15 ianuarie 2023

Workshop constelatii familiale cu Niculae Curcă

21 ianuarie 2023 -

Workshop astrograme experiențiale cu Monika Puiu

22 ianuarie

Masterclass inițiere în Riturile Chumpi Kuias

6 februarie.

Workshop cu Don Chino Sequeiros Pinares din Peru

Pentru detalii și înscrieri:

Telefon sau whapp 0720000031

contact@wayra-astrae.ro

https://wayra-astrae.ro/programari/


Elite Business Women SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!