Butelia, obiectul nelipsit din fiecare bucătărie tradițională

Publicat pe 18 Ianuarie 2019
În ciuda acestei etape de tehnologizare excesivă prin care trecem cu toții, românii par a fi rămas nostalgici după perioada când fiecare gospodărie care se respecta avea cel puțin o butelie de gaz, așa că le păstrează, dacă nu pentru tradiție, cel puțin pentru statornicia și siguranța pe care acest obiect o aduce la casa omului.

Racordați la rețelele locale de gaz sau în imposibilitatea de a face acest lucru, oamenii de azi tind să privească butelia ca pe un element de siguranță, de independență. Ce plite cu inducție, ce aragaze electrice...nu e nimic mai bun decât ce se gătește la casa fiecăruia, pe aragazul cu butelie. Și avantaje ar fi destule, căci omul consumă astfel numai cât și când are, iar stații de reîncărcare sunt destule și la tot pasul, ca să nu mai spunem că, mai recent, în orașe ca Buzău, au apărut și servicii de butelii la domiciliu buzau.

 În Cluj-Napoca și alte orașe din țară, serviciile de butelii la domiciliu cluj napoca sunt nu doar un răspuns evident la cererea încă ridicată existentă pe piață, ci și o modalitate isteață și eficientă de a educa populația cu privire la riscurile pe care un astfel de obiect le poate presupune atunci când nu este mânuit corespunzător. Iar românii, inventivi peste măsură, nu duc lipsă de metode ingenioase atunci când vine vorba de folosirea buteliei. Cine nu-și aduce aminte de iernile petrecute la bunici, când porcul se pârlea folosind butelia încălzită în apă fiartă? Sau cine poate spune că nu a văzut, măcar o dată, o butelie în folosință, așezată la orizontală? Sau o butelie la încărcat în stațiile GPL?

 Ori aducerea de butelii la domiciliu Constanța sau oriunde pe teritoriul țării, nu face decât să se asigure că riscul unor evenimente neplăcute este semnificativ diminuat. Astfel de servicii sunt prestate de distribuitori autorizați, persoane avizate care asigură transportul și montajul în siguranță al instalației, precum și verificarea conformității și funcționalității acestea. Cu astfel de facilități la îndemână, pare deja logic ca butelia să rămână un obiect nelipsit din bucătăria românească, fie ea tradițională sau nu.

Domenii: Energie

Accent Adserving Agency SRL

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!