Când se va lansa versiunea mult îmbunătățită a platformei Grile-Rezidentiat.ro?

Publicat pe 10 Iunie 2022
„Se lucrează din septembrie 2020 la noul Grile-Rezidentiat.ro și suntem aproape gata de lansare”, spune dr. Dragoș Voinea, unul dintre fondatorii celei mai utilizate platforme de pregătire online pentru concursul național de rezidențiat.

„Am încheiat testarea din etapa beta la început de iunie – cu ajutorul a circa 400 de utilizatori cărora le suntem extrem de recunoscători pentru ajutor. Ne-am dorit să luăm pulsul studenților de anul 6 și să facem îmbunătățiri în timp real, cu ajutorul sugestiilor și al feedback-ului oferit. Vom deschide oficial porțile în iulie, luna viitoare”, continuă dr. Dragoș Voinea.

„Nevoia unui upgrade a venit în urma creșterii imense a comunității”, mai subliniază acesta. În ultimii doi-trei ani, peste 60% dintre candidații de la concursul național de rezidențiat s-au pregătit pe Grile-Rezideniat.ro. Un aspect demn de menționat este că atât site-ul actual, cel cu care utilizatorii sunt obișnuiți, cât și cel nou, vor putea fi accesate de studenții și de medicii care vor susține rezidențiatul în 2022 – pe parcursul tranziției.

„Bazele de date vor fi conectate o perioadă suficient de lungă. Practic, dacă ai Cont Premium pe platformă, vei avea și pe noul Grile-Rezidentiat.ro. Vei avea acces la același număr de grile, peste 32.000 din bibliografia actualizată”, explică dr. Dragoș Voinea. „Pe de altă parte, nu vom transfersa istoricul în timp real al testelor, graficele de progres”, adaugă acesta.

Au fost adăugate funcții noi

Noua tehnologie permite selectarea paginilor din bibliografia din care utilizatorul își dorește să rezolve grile. Această funcționalitate a venit ca răspuns la nevoia studenților și a medicilor de a se testa exclusiv din paginile pe care le-au învățat sau repetat recent, oferindu-le acestora mai mult control asupra procesului de studiu. Utilizatorii vor putea chiar să salveze la Favorite grilele pe care vor să le aibă la îndemână în platformă.

De asemenea, modulul de Notițe a fost îmbunătățit, permițând crearea de foldere și o organizare net superioară celei din prezent. A fost introdus și modul Nocturn, care oferă o experiență mai plăcută în timpul perioadelor de studiu din timpul nopții.

Mai sunt câteva surprize despre care dr. Dragoș Voinea spune că vor apărea în următoarele câteva luni și la începutul lui 2023. „Noi lucrăm non-stop la partea de dezvoltare. Avem în plan câteva lucruri extra, dar momentan ne concentrăm pe lansarea platformei în versiunea finală, și pentru desktop, dar și pentru mobil. Ulterior, vom continua cu câteva surprize extrem de utile pentru comunitate”.

Funcțiile actuale care au ajutat peste 70.000 de studenți și medici în ultimii 7 ani

Accesul nelimitat la zeci de mii de grile care sunt revizuite în mod constant de către o echipă de moderatori este punctul forte al platformei. Grile-Rezidentiat.ro acoperă atât domeniul medicină, cât și farmacia și medicina dentară. Apoi, utilizatorii pot face simulări din toată materia sau doar din anumite capitole, oricând doresc. Există un modul de testare unde se pot selecta grile din orice capitol și unde utilizatorii își pot personaliza testele cum doresc.

Aceștia pot repeta doar grilele greșite prin accesarea modulului aferent, pot vedea răspunsurile pe loc sau doar la final, își pot urmări progresul prin grafice actualizate în timp real, se pot cronometra, pot randomiza grilele din teste, își pot lua notițe care se salvează în platformă, își pot adăuga propriile grile, pot cere lămuriri la întrebările grilă mai complexe și au acces la resurse cheie și materiale utile, atât în format text, cât și video.

În aceeași familie cu Grile-Rezidentiat.ro se mai găsesc BIOMAP (medicină în 3D, online), Grile-Admitere.ro (grile online pentru admiterea la medicină) și Docendo.ro (unde a fost publicat primul curs video despre alegerea specialității din România).

Domenii: Educatie

Marsilian Technologies SRL

Marsilian este o companie de tehnologie care deține cele mai mari platforme educaționale din România pe nișa medicală.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!