Cabina foto nunta, noul trend in materie de petreceri memorabile

Publicat pe 26 Octombrie 2018
Petrecerile de nunta au fost intotdeauna prilej de bucurie si voie buna, insa acestea au fost si motiv perfect de distractie. Pentru a anima aceste evenimente, organizatorii cauta solutii inovatoare care sa satisfaca chiar si pe cei mai excentrici dintre nuntasi.

Petrecerile de nunta au fost intotdeauna prilej de bucurie si voie buna, insa acestea au fost si motiv perfect de distractie. Pentru a anima aceste evenimente, organizatorii cauta solutii inovatoare care sa satisfaca chiar si pe cei mai excentrici dintre nuntasi. Daca in anii precedenti fantanile cu valuri de ciocolata belgiana si instalatiile cu gheata carbonica faceau deliciul invitatilor, in acest an se observa tendinte noi catre elementele de recuzita interactive.

Un astfel de accesoriu este cabina foto nunta propus de i-Ventz, care nu doar ca furnizeaza clipe memorabile dar si ajuta la imortalizarea celor mai nastrusnice momente ale petrecerii, astfel albumul realizat este unul original, presarat cu fotografii de calitate in care sunt surprinsi oaspetii in ipostaze cat mai naturale.

Cabina foto, sursa interactiva de divertisment de calitate

Popularitatea acestei cabine foto nu este oferita doar de modul interactiv in care functioneaza, dar si de rezultatele finale: imagini tematice cu participanti bucurosi surprinsi in ipostaze naturale.

Pentru ca i-Ventz isi doreste sa scoata din tipare nunta traditionala si imaginile cu zambete fortate, propune cabina foto cu oglinda magica, ce poate fi integrata cu usurinta in orice petrecere de nunta. Avantajul acestui element de recuzita este faptul ca ofera invitatilor posibilitatea de a trai evenimentul la un alt nivel, de a fi introdusi mai rapid in tematica de poveste a nuntii si de a lasa la o parte temerile ce se dezvolta, de obicei, in fata aparatului de fotografiat.

Cabina foto nunta este solutia perfecta si pentru invitatii care nu se simt confortabil in preajma fotografului si a blitului, si asta pentru ca asigura o alta perspectiva asupra fotografiei si a procesului de captare a imaginilor.

i-Ventz s-a remarcat pe acest segment si datorita solutiilor multiple pe care le ofera impreuna cu cabina foto nunta. Pentru ca prin intermediul acesteia nu sunt captate doar o serie de imagini banale, ci sunt create amintiri, povesti de nunta si clipe emotionante. Albumele foto realizate cu ajutorul acestui element de recuzita sunt mai dinamice si mai naturale fata de cele traditionale realizate de fotografii de evenimente.

Cabina foto nunta, posibilitati nenumarate de imortalizare a clipelor importante

Cum am mentionat acest gadget nu doar ca furnizeaza multa distractie, ci si mult entuziasm, si asta pentru ca incorporeaza tehnologii moderne, inovatoare care permit realizarea de imagini captivante sau chiar GIF-uri ingenioase.

Un alt aspect apreciat de participantii la eveniment este faptul ca imaginile captivante pot fi urcate instantaneu pe reteaua de socializare preferata, astfel toti prietenii virtuali pot fi la curent cu anvergura evenimentului.

Si pentru ca profesionalismul este cheia trendurilor de succes, echipa i-Ventz este alaturi de cei ce doresc sa se bucure de o petrecere de nunta interactiva cu solutii tehnice adecvate, consiliere pe durata evenimentului si oferte de pret deosebite pentru cabina foto solicitata.

Cabina foto ieftina este solutia oferita de i-Ventz pentru cei ce doresc o nunta de poveste si imagini de vis, totodata reprezinta si cea mai ingenioasa modalitate de a-i tine ocupati pe invitatii excentrici, pe cei tineri si pe cei pasionati de tehnologie.


DIGITAL CRAFT AGENCY SRL-D

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →