Cadouri corporate – Cand ar trebui sa le daruim si cum sa le alegem?

Publicat pe 8 Iunie 2018
Dezvoltarea mediului de afaceri si aparitia corporatiilor pe piata romaneasca a dat nastere unui nou trend de exprimare a aprecierii: cadourile corporate. Spre deosebire de un cadou obisnuit, pe care-l oferim persoanelor dragi cu ocazia unei aniversari sau a unei sarbatori, cadourile corporate fac parte dintr-o alta categorie, una ce inglobeaza si obiectivele business.

Statisticile ne arata ca perioadele in care se achizitioneaza cele mai multe cadouri corporate sunt cele din jurul marilor sarbatori, precum Pastele sau Craciunul, iar justificarea ar fi ca majoritatea firmelor vor sa isi manifeste aprecierea fata de angajati prin intermediul darurilor. Cadourile business din perioadele de sarbatoare sunt, in general, impersonale, aceasta fiind diferenta fata de un dar obisnuit. Nefiind obiecte personale, alese in urma relatiei apropiate dintre oameni, cadourile corporate se definesc prin a fi, de obicei, produse de bun-gust sau servicii de calitate ridicata care sa se potriveasca gusturilor majoritatii.

Nu numai perioadele din jurul sarbatorilor sunt potrivite pentru achizitionarea si oferirea de cadouri corporate, insa motivele vor fi diferite. Daca firmele ofera salariatilor, de obicei, cadouri corporate inscriptionate cu numele companiei si urmaresc fidelizarea angajatilor in perioada sarbatorilor, orice alta perioada este destinata rasplatirii colaborarilor de lunga durata, manifestarii aprecierii la finalizarea unui proiect, surprinderea partenerilor de afaceri si multe altele.

In cazul in care sunt luate in colimator obiectivele financiare sau de comunicare si advertising, multe companii vizeaza potentialii clienti si folosesc cadouri corporate pentru a sustine campaniile de branding, cele promotionale sau giveaway-urile originale.

Printre situatiile des intalnite gasim momentele in care dorim sa ne aratam aprecierea si multumirea in urma (sau in decursul) unei colaborari fructuoase, iar gestul potrivit este oferirea unor cadouri corporate colegilor, partenerilor de afaceri sau colaboratorilor care au contribuit la succesul obtinut. Aceasta este o gama aparte de cadouri corporate, dat fiind faptul ca vom adapta darurile in functie de personalitatea, nevoile sau hobby-urile respectivelor persoane. Prin caracterul lor personal, aceste daruri business vor fi achizitionate in cantitati mult mai mici decat de obicei si vor fi adresate acelor colaboratori speciali.

Daca ne aplecam catre categoria de cadouri corporate aparte, alese si daruite cu atentie numai in cazuri speciale, putem conchide ca cele mai potrivite daruri de acest gen ar fi gadgeturile. Mediul business se bazeaza pe tehnologie pentru a se dezvolta, iar dispozitivele high-tech incanta atat barbatii, cat si femeile. Cu totii stim ca un cadou perfect imbina utilul cu placutul, iar tehnologia de ultima ora, atunci cand este combinata cu un design atragator si un twist amuzant sau inedit, se poate traduce in cadouri corporate ideale.

O tastatura cu proiectie laser, o baterie externa compacta cu finisaj metalic sau o boxa Wireless cu materiale de calitate si design classy sunt doar cateva exemple de dispozitive ce s-ar potrivi perfect mediului business, fiind primite cu bucurie de catre orice impatimit al tehnologiei.

Daca vrei ca relatia cu colegii sau partenerii de afaceri sa se fortifice, alege sa iti manifesti aprecierea fata de ei prin cadouri corporate alese din oferta larga pusa la dispozitie de Gadgetworld.ro. Selectiile de gadgeturi inedite si inovatoare oferite de Gadgetworld vor fi, cu siguranta, mesagerul potrivit al standardelor de creativitate si calitate pe care echipa sau compania ta le promoveaza, mai ales cand vrei sa oferi un “multumesc” remarcabil tuturor celor care te ajuta sa-ti dezvolti afacerea in fiecare an. 

Domenii: Afaceri, Lifestyle

Adserving iAgency.ro SRL

iAgency este o agentie interactiva, specializata în servicii de SEO, Web Design si Social Media. Misiunea agentiei este de a oferi servicii creative de marketing online care sa aduca rezultate...

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →