Caisului Residence 3, noul ansamblu de blocuri din zona Pallady

Publicat pe 28 Iunie 2021
Brandul Caisului Residence a ajuns la al 3-lea proiect din portofoliu și a început, în februarie 2021, construcția ansamblului rezidential din strada Gura Arieșului nr 10,12-16, lângă stația de metrou Nicolae Teclu, Sector 3, Bucuresti.

Caisului Residence 3 este format din 3 blocuri, având regimul de înalțime de P+7+8 (retras), cu un total de 221 de apartamente, împărțite astfel:

72 de garsoniere,

• 114 apartamente cu 2 camere,

• 35 de apartamente cu 3 camere.

Ansamblul oferă 144 locuri de parcare la nivelul solului și 77 locuri de parcare (acoperite) la nivelul demisolului. Pe lângă locurile de parcare, ansamblul oferă 2000 mp de spații verzi, loc de joacă pentru copii, pază, monitorizare video, câte 2 lifturi moderne pe fiecare scară.

Sistemul constructiv (corpurile A, B și C) au infrastructura de tip cutie rigidă formată din radier, pereți structurali din beton armat pe contur și planșeu peste demisol, iar suprastructura este dintr-un sistem compus de pereți structurali cuplați din beton armat.

Este amplasat la aproximativ 7 minute de mers pe jos față de stația de metrou Nicolae Teclu și de mijloacele de transport în comun STB - tramvai si autobuz. În proximitate găsim: grădinițe, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri: Auchan Pallady, Ikea Pallady, Jumbo, Metro, Decathlon, Dedeman, Auchan Titan si Iris Mall.

La doar 100 de metri va exista un spațiu comercial, construit tot de dezvoltatorul care deține Caisului Residence 3.

Tipuri de apartamente și lista de prețuri: Corpul A are ca termen de finalizare mai – august 2022. Acesta are un total de 85 de apartamente.

 Detalii garsoniere: fiecare locuință este formată din bucătărie închisă, grup sanitar, spațiu de depozitare și cameră de zi. Balconul este disponibil doar la o parte din tipurile alese. Amplasarea geamurilor către Sud sau Nord. Prețurile sunt cuprinse între 36000 Euro pentru tipul 1.2 (suprafață utila de 34.25mp) și 49000 Euro pentru cele cu suprafața de 42.90 mp.

Apartamentele cu 2 camere sunt foarte bine compartimentate, având bucătăria închisă și un living foarte spațios. Prețurile încep de la 62950 euro pentru un apartament cu 54,74 mp. Varianta cea mai spațioasă ajunge la 64,55 mp și un preț special de 77400 *

Pentru o familie cu copii sau cei care doresc mai mult spațiu sunt potrivite modelele cu 3 camere, compuse din 2 dormitoare, living mare, spațiu de depozitare, bucătărie închisă, 2 băi și câte 2 balcoane. Prețuri începând de la 85.100 Euro + TVA.

 Fiecare locuință se vinde complet finisată și echipată cu centrală termică proprie, obiecte sanitare pentru băi, instalații sanitare și electrice, tâmplărie PVC cu geam termopan, uși de interior și ușă metalica la exterior.

Mai multe informații despre acest proiect găsiti folosind aceste date de contact

Site: https://caisuluiresidence.ro/3 

Telefon 0757572272

Email contact@caisuluiresidence.ro

Social media: https://www.facebook.com/CaisuluiResidence3 și https://www.instagram.com/caisuluiresidence3/

Google Maps/Waze https://g.page/caisului-residence-3?gm

*prețurile includ TVA și sunt valabile o perioadă limitată! Pentru oferte și detalii verificați noul site https://caisuluiresidence.ro/3

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!