Caius Covrig, gest impresionant pentru angajații lui

Publicat pe 7 Februarie 2024
Caius Covrig a reușit să pătrundă în lumea afacerilor din România la o vârstă foarte fragedă pentru un domeniu cu o asemenea greutate. Nici nu împlinise 30 de ani când și-a câștigat statutul de cel tânăr milionar din România, țară natală în care a ales să se întoarcă după mai bine de 10 ani de existență în străinătate, majoritatea timpului în America, unde a jucat baschet la cel mai înalt nivel.

Din America, afaceristul a recunoscut că și-a format concepția despre business și felul în care să se raporteze situațiilor care se nasc în această zonă. De acolo a învățat că vorba aceea „clientul nostru, stăpânul nostru” este absolut valabilă, iar dacă un om de afaceri nu ține cont de ea, afacerea are mari șanse de insucces.

„Acolo pun foarte mult preț pe servicii, cum am făcut și eu în businessurile mele: nu există ca vreun client să plece nemulțumit. Acolo dacă le spui că nu a fost preparatul pe gustul tău, nu te mai întreabă ce s-a întâmplat, îți aduc altul. Nu există perfecțiune, dar noi tindem spre perfecțiune. Asta îi învăț și pe angajații mei. Nu există niciodată ca vreun client să plece nemulțumit. Normal, tot timpul există greșeli, dar e foarte important să fidelizăm oaspeții și să-i facem să se reîntoarcă în locațiile noastre. Asta am învățat de la americani.

Și dacă mergi la McDonald's, o industrie foarte mare care nu pune atât de mult preț pe calitate, ci pune preț foarte mult pe flux pentru că este un fast-food, nu un restaurant de nivel înalt. Și la acel nivel, ei pun foarte mult preț pe aceste servicii care țin de fidelizarea fiecărui oaspete în parte.", declară Caius Covrig.

În plus față de grija pentru clienți, afaceristul care-și dorește să pună Valea Prahovei pe harta turistică exclusivistă a lumii, știe că există o altă verigă extrem de importantă atunci când vine vorba despre succesul business-urilor pe care le administrează.

„Am învățat multe lecții de-a lungul timpului. Asupra businessurilor mele echipa este cea mai importantă. Poate că eram puțin mai naiv în trecut în a da mai multe șanse unor oameni care nu ofereau ceea ce le ceream eu. Acum sunt mult mai strict să spun așa, mai selectiv. Încercând să ofer cele mai bune servicii și cea mai bună calitate, automat, ai nevoie de cei mai buni oameni în această industrie, iar acei cei mai buni oameni trebuie să-și facă treaba. Dacă nu-și fac treaba, atunci se transpune în a nu oferi cele mai bune servicii și așa mai departe. Deja din 2022, atât la hotelul din Brașov și acum la restaurantul din Brașov, după prima lună, mi-am format o echipă foarte foarte bună și profesionistă. Cu cât ai mai mult succes trebuie să excluzi anumite persoane din viața ta. Eu nu sunt așa, eu sunt o persoană foarte sufletistă, plecând de la angajați. Eu duc angajații în vacanță de trei, patru ori pe an, adică la mine am creat o familie.”, conchide Caius Covrig.

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!