Caldo Privat Security alături de trupele speciale americane

Publicat pe 23 Februarie 2018
Caldo Privat Security este, de peste 10 ani, alături de clienții și partenerii săi, indiferent de gradul de dificultate al fiecărei misiuni sau intervenții. Printre serviciile pe care compania le presteaza, se numără: pază și protecție, transport valori, monitorizare și intervenție, consultanță de specialitate, serviciul pentru situații de urgență.

Serviciul de securitate nu este același pentru fiecare client, prin urmare, Caldo Privat Security nu contracteaza un serviciu generic, predefinit. Compania dezvoltă programe de securitate, în timp ce lucrează îndeaproape cu clientul, pentru a dezvoltă programul care se potrivește cel mai bine nevoilor companiilor. Procedurile standard de operare pot fi apoi dezvoltate și implementate, astfel încât agenții de securitate să înțeleagă nevoile specifice de securitate ale clientilor.- a declarat Adrian Dobre, CEO al companiei Caldo Privat Security

De-a lungul anilor, Caldo Privat Security s-a dezvoltat la nivel național, acoperind toate orașele importante din România, oferind servicii de înaltă calitate la standarde internaționale.

În ceea ce privește pregătirea și eficiența echipelor, acestea au făcut parte din proiectul româno-american „Marșul Cavaleriei Americane”, ce s-a desfășurat în două zone cheie ale României.

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat că, 1.500 de militari din Canada, Marea Britanie, România şi SUA, cu aproximativ 200 de mijloace de luptă, vor participa la exerciţiul multinaţional de instruire prin simulare reală şi cu trageri de luptă ”Sarmis 15”, în garnizoana Braşov şi la Centrul de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre din Cincu.

De la Mihail Kogălniceanu spre Ploiești au plecat, nu mai puțin de 400 de militari din Batalionul 2 al Regimentului 2 Cavalerie al Armatei SUA, în circa 80 de mijloace tehnice, marea majoritate transportoare blindate tip Stryker, decorate cu steagurile României și al SUA. Pe parcurs, s-au alăturat convoiului și două elicoptere de atac de tip Apache, precum și un elicopter BlackHawk.

Evenimentul s-a desfășurat în luna mai, pe parcursul a două zile, timp în care compania Caldo Privat Security a detașat în zonă toate echipele speciale de intervenție din orașele apropiate, pentru a putea acoperi eficient întreaga derulare a evenimentului, și pentru asigurarea securității în zonă la cele mai înalte standarde.

Echipele companiei Caldo Privat Security au  însoțit convoaiele americane,  atât militarii cât și mijloacele tehnice ale acestora, astfel încât aceștia să își poată desfășura într-o manieră cât mai profesionistă și sigură misiunea pentru care au fost detașați în Ploiești.

Pentru companie, participarea la un eveniment de o amploare atât de mare reprezintă un real privilegiu și onoare. Nu doar faptul că au fost parte din acest exercițiu militar multinațional este important, ci și faptul că trupele Statelor Unite au ales să colaboreze cu compania Caldo Privat Security.

 

Domenii: Afaceri

OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

With digital marketing, it’s easy to get lost in the numbers. At Oblyo Digital Agency, we know that quality wins over quantity – always. A super-connector inside a growing and complex industry. 

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul pe care il tintesti? Publica un comunicat de presa →

Platforma Comunicate Wall-Street.ro poate permite doar introducerea unor link-uri NoFollow. Pentru publicarea unui comunicat cu link DoFollow vă rugăm să trimiteți solicitarea către bogdan.ilie@internetcorp.ro. Mulțumim!